Φωτεινή Αθερίδου: Απίθανη η νέα φωτογραφία με τον γιο της

Μαμά και γιος σε φοβερά κέφια.

Φωτεινή Αθερίδου: Απίθανη η νέα φωτογραφία με τον γιο της

Όσοι ακολουθούν την Φωτεινή Αθερίδου στο Instagram έχουν αντιληφθεί το χιούμορ της αλλά και το μικρό παιδί που «κρύβει» μέσα της.

Οι περισσότερες αναρτήσεις της είναι απολαυστικές, ειδικά αυτές με τον γιο της. Ο Θοδωρής junior είναι ένα πολύ χαριτωμένο παιδάκι, που έγινε δύο ετών τον περασμένο Σεπτέμβρη. Μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του η γνωστή ηθοποιός έκανε μια τρυφερή ανάρτηση γράφοντας:


https://www.instagram.com/p/CUCIc7EtT-M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δυο χρόνια ζωής πέρασαν νερό ! Τα δυο πιο ωραία χρόνια της ζωή μας …. Έγινε άνθρωπος , με άποψη , με δική του προσωπικότητα , με δικές του παραξενιές και χαρακτήρα ! Έγινε υπομονετικός ( δεν είμαι ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του) , συμπονετικός , τρυφερός , αλήτης , δυναμικος , τσαχπινης , με τρομερό αυτοσαρκασμό ( δε το έχω ξανά δει σε τόσο μικρό παιδί ) και αντίληψη ! Δυο χρόνια μόνο και έχει ολόκληρο δικό του εαυτό !

Χρόνια πολλά στον κουκλο μου! Στο θαύμα της ζωής μου».

Πώς την άλλαξε η μητρότητα

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της στον Τηλεθεατή, η μητρότητα την άλλαξε ως άνθρωπο.

«Η μητρότητα έρχεται και σε ταρακουνά πολύ. Σε ξεβολεύει. Ό,τι ήμουν ως άνθρωπος πριν, που είχε να κάνει με την ανεμελιά, έχοντας κέντρο μόνο εμένα, όλα έχουν μετακινηθεί. Είναι πολύ όμορφη και χρήσιμη η διαδικασία. Πέρα από την αγάπη και τη λατρεία μου για το παιδί, η διαδικασία αυτή που έγινε μέσα μου, με ωρίμασε», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια περνά χρόνο με τον γιο της, παίζοντας με την ψυχή τους. Τις προάλλες μάλιστα μοιράστηκε ένα αστείο στιγμιότυπο όπου και οι δυο τους φορούν διάφανες πλαστικές μάσκες.

fotiniatheridou3

Δεν ήταν το μοναδικό. Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα πιο πρόσφατα που ξεχωρίσαμε από το προφίλ της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved