Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έγινε δύο ετών - Η τούρτα γενεθλίων & οι ευχές

Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Θοδωρής junior.

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έγινε δύο ετών - Η τούρτα γενεθλίων & οι ευχές

Γενέθλια είχε χθες ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα, Θοδωρής.

Ο μοναχογιός τους έγινε δύο ετών και οι γονείς του γιόρτασαν τα γενέθλιά του στο σπίτι παρουσία φίλων τους οι οποίοι έκαναν αναρτήσεις στα προσωπικά τους μέσα.

Η περήφανη μαμά, που είναι δραστήρια στα social media, ευχήθηκε στο μοναχογιό της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας για το πόσο ξεχωριστό παιδί είναι το αγοράκι της. Έγραψε χαρακτηριστικά:


https://www.instagram.com/p/CUCIc7EtT-M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«2 ετών …

Δυο χρόνια ζωής πέρασαν νερό ! Τα δυο πιο ωραία χρόνια της ζωή μας …. Έγινε άνθρωπος , με άποψη , με δική του προσωπικότητα , με δικές του παραξενιές και χαρακτήρα ! Έγινε υπομονετικός ( δεν είμαι ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του) , συμπονετικός , τρυφερός , αλήτης , δυναμικος , τσαχπινης , με τρομερό αυτοσαρκασμό ( δε το έχω ξανά δει σε τόσο μικρό παιδί ) και αντίληψη ! Δυο χρόνια μόνο και έχει ολόκληρο δικό του εαυτό !

Χρόνια πολλά στον κουκλο μου! Στο θαύμα της ζωής μου #birthdayboy #myboy #2yearsold #herocks #love #happiness #happybirthday»

Μεταξύ των γνωστών που της ευχήθηκαν για τον γιο της ,ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, η Τζένη Θεωνά, η Ευαγγελία Συριοπούλου και άλλοι.

atheridou 2

Τα τρομερά δίχρονα

Τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία, αρχίζουν να μαθαίνουν τον εαυτό τους, να ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους και να μαθαίνουν να συνυπάρχουν με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κοντινό τους περιβάλλον.

Τα παιδιά από τον ενθουσιασμό τους να ανακαλύψουν τα …πάντα βρίσκονται διαρκώς σε μία κατάσταση υπερέντασης και ασφαλώς η φράση «κάτσε φρόνιμα» ή «μην κάνεις φασαρία», τη λέτε και την ακούτε εσείς. Επίσης σε αυτήν την ηλικία που τα παιδιά ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, προσπαθούν να μάθουν και πώς να διαχειρίζονται τα διάφορα συναισθήματα που νιώθουν. Το αποτέλεσμα; Κλάματα, νεύρα, φωνές. Ακόμη και όταν προσπαθούν να παίξουν με άλλα παιδάκια, δυσκολεύονται λίγο στην επικοινωνία και στην έκφραση και πολύ συχνά τους βγαίνει εκνευρισμός και άρνηση.

Όλα τα παραπάνω βέβαια, είναι άκρως φυσιολογικά. Η συγκεκριμένη φάση είναι και αυτή στο πρόγραμμα και θεωρείται ένα ακόμα στάδιο ανάπτυξης του παιδιού. Ίσως τελικά, τα δίχρονα να μην είναι τόσο τρομερά, όπως λέει η γνωστή φράση. Ίσως να είναι απλά φυσιολογικά και να κάνουν τα αναμενόμενα, όσο και αν εξαντλούν τη δική μας υπομονή.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τα γενέθλια του Θοδωρή junior όπως τα δημοσίευσαν οι φίλοι των γονιών του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved