Νίκη Κάρτσωνα: Μας δείχνει τον γιο της μετά από καιρό (εικόνες)

Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε η Ελληνίδα celebrity.

Νίκη Κάρτσωνα: Μας δείχνει τον γιο της μετά από καιρό (εικόνες)

Αν και ενεργή στα social media, η Νίκη Κάρτσωνα σπάνια αναρτά φωτογραφίες με τον γιο και τον σύζυγό της. Η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο, παντρεύτηκε τον Νίκο Χατζή τον Ιούνιο του 2007. Δύο χρόνια αργότερα γεννήθηκε, ο γιος τους Φίλλιπος.

Όλα αυτά τα χρόνια, η διάσημη μαμά κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μόνη εξαίρεση τις φωτογραφίες που η ίδια επιλέγει να δημοσιεύσει στα social media της. Τα λόγια της όταν αναφέρεται στον γιο της, είναι πάντα τρυφερά και φανερώνουν την αδυναμία που του έχει.

«Χρόνια πολλά Φίλιππέ μου! Σαγαπώ γιαυτό που είσαι και κάθε χρόνο σαγαπώ και πιο πολύ γιατί εσύ αγαπάς όλο και πιο πολύ τον εαυτό σου! Αντιλαμβάνεσαι τα δώρα που σου έδωσε απλόχερα ο Θεός και αρχίζεις να τα αναγνωρίζεις και να νιώθεις ευλογημένος... χρόνια πολλά αγόρι μου....» είχε γράψει πέρυσι ανήμερα των γενεθλίων του γιο της στο Instagram.

nikikartsona gios

Μία νέα φωτογραφία του γιου της δημοσίευσε η Νίκη Κάρτσωνα, μερικές ημέρες πριν. Η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και αποτυπώνει ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο μαμάς και γιου.

niki kartswna gios 2

«Η καλύτερη αγκαλιά του κόσμου. #momslife» έγραψε και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή.

Ο 12χρονος Φίλιππος φέτος θα πάει στην πρώτη Γυμνασίου. Είναι ένα ψηλό αγόρι που λατρεύει το μπάσκετ, όπως φαίνεται και από τις δημοσιεύσεις της μαμάς του.

niki kartswna gios 1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του που έχει δημοσιεύσει η Νίκη Κάρτσωνα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved