Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες της

Οι μικρές Ισαβέλα και Βικτώρια σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες της

Τις διακοπές της στην Τήνο απολαμβάνει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και την επιστροφή της δημοσιογράφου στα πλατό στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, η διάσημη μαμά απολαμβάνει ξέχνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί.

Να σας θυμίσουμε ότι αυτός δεν ήταν ο πρώτος προορισμός για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καθώς τον προηγούμενο μήνα, μαμά και κόρες της είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία.

eliana aerodromio kores

(Δείτε όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους εδώ)

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι πολύ ενεργή στα social media. Στο προφίλ της στο Instagram αναρτά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και ό,τι μπορεί να την απασχολεί ή προβληματίζει.

Σε πολλά από αυτά πρωταγωνιστούν και ο δύο κόρες της, Ισαβέλλα και Βικτώρια. Χθες το απόγευμα, η διάσημη μαμά δημοσίευσε μία ακόμα πολύ τρυφερή φωτογραφία τους. Τα δύο κορίτσια στέκονται στην ακροθαλασσιά και ατενίζουν τη θάλασσα αγκαλιασμένα.

"Μη φοβάσαι, σε κρατάω"

eliana xrusikopoulou kores diakopes tinos 8

Μεγαλώνοντας αγαπημένα αδέρφια

Οι κόρες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου έχουν δύο χρόνια διαφορά και είναι πολύ αγαπημένες. Δεν ισχύει βέβαια το ίδιο και για όλα τα παιδιά. Ιδιαίτερα όταν είναι κοντά σε ηλικία, οι αντιπαραθέσεις και οι ζήλιες έχουν σαν αποτέλεσα συχνούς τσακωμούς.

Το σίγουρο είναι ότι οι γονείς μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση που αναπτύσσουν τα αδέρφια μεγαλώνοντας. Με τη συμπεριφορά τους, μπορούν να ενισχύσουν το μεταξύ τους δέσιμο και να μειώσουν τις εντάσεις. Για να το πετύχουν αυτό είναι σημαντικό να μη συγκρίνουν τα παιδιά μεταξύ τους, αλλά αντιθέτως να τα μάθουν να εκτιμούν τη διαφορετικότητά τους. Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και σίγουρα αυτά που δένουν δύο αδέρφια είναι πολλά περισσότερα από αυτά που τα χωρίζουν.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τις κόρες της που έχει δημοσιεύσει η δημοσιογράφος στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved