Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι απίθανες φωτογραφίες με τις κόρες της στην Τήνο

Στην Τήνο βρέθηκε η δημοσιογράφος με την οικογένειά της.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι απίθανες φωτογραφίες με τις κόρες της στην Τήνο

Μετά από το ταξίδι στην Ιταλία, οι καλοκαιρινές διακοπές για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου συνεχίστηκαν στην Τήνο. Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και την επιστροφή στα πλατό, η δημοσιογράφος βρέθηκε στο Κυκλαδίτικο νησί με την οικογένειά της από όπου και καθημερινά ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο.

Οι κόρες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι έξι και τεσσάρων ετών και λατρεύουν τις δημιουργικές δραστηριότητες. Η δημοσιογράφος αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και οι φωτογραφίες της πάντα ξεχωρίζουν για την εξαιρετική αισθητική τους .

Τις περισσότερες φωτογραφίες με τις κόρες της ανέκαθεν τις δημοσίευσε σε Instagram Stories και το ίδιο έκανε και στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου καθημερινά έδειχνε στους ακολούθους της όλα τα νέα μέρη που είδαν, τις παραλίες και τις δραστηριότητες που έκαναν στο νησί.

Μεταξύ αυτών η γυμναστική στην παραλία...

eliana tinos 10

τα παιχνίδια στη θάλασσα...

eliana tinos 8

και η κατασκευή ευφάνταστων δημιουργιών.

eliana tinos 4

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τις κόρες της από τις διακοπές τους στην Τήνο, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved