Δούκισσα Νομικού: Δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτόν τον γλυκό πειρασμό -Ούτε ο γιος της

Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Δούκισσα Νομικού: Δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτόν τον γλυκό πειρασμό -Ούτε ο γιος της

H Δούκισσα Νομικού μπορεί να προσέχει τη διατροφή της και να γυμνάζεται, δεν σημαίνει όμως ότι δεν ενδίδει ανά διαστήματα σε ορισμένους γευστικούς πειρασμούς.

Όπως για παράδειγμα στο παγωτό σοκολάτα που απόλαυσε παρέα με τον γιο της, Σάββα.

Στην ανάρτηση που έκανε, φαίνονται ολοκάθαρα τα μπολ με την αγαπημένη γεύση παγωτού και τη γνωστή παρουσιάστρια να σχολιάζει: « Σαν τη μαμά έτσι και ο γιος» ( ή αλλιώς « Κατά μάνα κατά …γιο»), #icecreamlover».

doukissa nomikou

Παγωτό και παιδιά

Το παγωτό αποτελείται κατά βάση από γάλα, το οποίο είναι πλούσιο σε ασβέστιο, βιταμίνες του συμπλέγματος B και βιταμίνη Α. Τα θρεπτικά αυτά συστατικά το κάνουν πολύτιμο για τον οργανισμό και πολύ ωφέλιμο για την υγεία των παιδιών. Το παγωτό όμως δεν είναι μόνο γάλα. Περιέχει ζάχαρη και αυξημένες ποσότητες κορεσμένων λιπαρών, για αυτό και πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο.

Οι ειδικοί συνιστούν τα παιδιά να μην τρώνε πάνω από δύο, το πολύ τρία, παγωτά την εβδομάδα και ασφαλώς είναι σημαντικό να ακολουθούν μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή συνολικά και το παγωτό να μην αντικαθιστά κάποιο γεύμα ή τα φρούτα που τρώει το παιδί στην καθημερινότητά του.

Πάντως αν κρίνουμε από την ποσότητα που είχε στο πιάτο του ο Σάββας, καταλαβαίνουμε ότι η Δούκισσα Νομικού είναι υπέρμαχος του μέτρου.Είναι άλλωστε από τις μαμάδες που θέλουν τα παιδιά της να τρέφονται σωστά χωρίς όμως να στερούνται και μικρές απολαύσεις που αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη γνωστή παρουσιάστρια με τις δύο μεγάλες αδυναμίες της ζωής της, την Αναστασία και τον Σάββα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved