Ευδοκία Ρουμελιώτη: Παιχνίδια στην πισίνα με τον γιο της (pics)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Παιχνίδια στην πισίνα με τον γιο της (pics)

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει αδυναμία στον γιο της, Δημήτρη, και αυτό είναι εμφανές σε κάθε ανάρτησή της ηθοποιού με το μικρό αγόρι.

Ο Δημήτρης είναι πλέον πέντε ετών και έχει μεγαλώσει αρκετά. Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός αναρτά όλο και πιο συχνά φωτογραφίες του στα social media. Οι περισσότερες αποτυπώνουν στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια μαζί του και από τις βόλτες που δείχνουν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα, είτε οι δυο τους είτε οικογενειακώς.

evdokia roumeliwti gios 2021

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η διάσημη μαμά με τον γιο της είναι η παρακάτω. Μαμά και γιος δροσίζονται στην πισίνα και η φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει να παίζουν και ο μικρός Δημήτρης να έχει σκαρφαλώσει στην πλάτη της μαμάς του. Μάλιστα, η ηθοποιός χιουμοριστικά αναφέρει:

"Η καλύτερη γυμναστική με το καλύτερο και πιο δραστικό βαράκι!!!"

roumeliwti gios pisina

Παιδί και πισίνα - Τι να προσέξετε

Η πισίνα, μπορεί να είναι μία πιο οριοθετημένη περιοχή σε σχέση με τη θάλασσα, δεν παύει όμως να κρύβει και αυτή τους κινδύνους της.

  • Μην αφήνετε το παιδί στην πισίνα χωρίς επίβλεψη - Ακόμα και αν το βάθος της πισίνας δεν είναι μεγάλο, φροντίστε να επιβλέπετε το παιδί σας όταν παίζει στην πισίνα και να είστε αρκετά κοντά ώστε να βρεθείτε δίπλα του εάν χρειαστεί.
  • Απομακρύνετε τα τραπέζια και τις καρέκλες από την πισίνα - Τα παιδιά πολλές φορές έχουν άγνοια κινδύνου και είναι διατεθειμένα να δοκιμάσουν ριψοκίνδυνα πράγματα που τα ίδια θεωρούν παιχνίδι. Απομακρύνετε τις καρέκλες και τα τραπέζια από την πισίνα, καθώς δεν είναι καθόλου απίθανο το παιδί σας να σκαρφαλώσει σε αυτά απλά για να βουτήξει από πιο ψηλά
  • «Δεν τρέχουμε, δεν χοροπηδάμε» - Ενδέχεται να χρειαστεί να το πείτε αρκετές φορές, αλλά είναι σημαντικό το παιδί σας να καταλάβει ότι η πισίνα είναι ένα μέρος όπου το τρέξιμο και το χοροπηδητό είναι απαγορευτικά. Το βρεγμένο δάπεδο και το μάρμαρο γύρω από την πισίνα αυξάνουν τις πιθανότητες ατυχημάτων.
  • Όχι φαγητό πριν το κολύμπι - Για το κολύμπι στην πισίνα ισχύει ό,τι και στη θάλασσα. Δεν πρέπει ποτέ να μπαίνουμε στο νερό με γεμάτο στομάχι, ακόμα και εάν πρόκειται για κάποιο ελαφρύ σνακ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, πριν την κολύμβηση, θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον τρεις ώρες από την τελευταία φορά που φάγαμε.
  • Μην αφήνετε παιχνίδια στην πισίνα, εάν δεν τη χρησιμοποιείτε - Τις ώρες που δεν χρησιμοποιείτε την πισίνα, αποφύγετε να αφήσετε μέσα παιχνίδια. Οι μπάλες, τα φουσκωτά και τα άλλα παιχνίδια που ενθουσιάζουν τα παιδιά, είναι κίνητρο για το παιδί σας να την πλησιάσει και να θελήσει να τα πάρει. Το ιδανικό θα ήταν ο χώρος της πισίνας να μένει κλειδωμένος τις ώρες που δε χρησιμοποιείται.
  • Έχετε κάπου κοντά σας ένα κουτί πρώτων βοηθειών - Ελπίζουμε να μη χρειαστεί, αλλά σε τέτοιους χώρους ένα κουτί πρώτων βοηθειών είναι αναγκαίο.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved