Μπουρδούμης - Δροσάκη: Ο γιος τους έγινε ενός - Δείτε φωτογραφίες

Με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Αναστάση, οι δύο ηθοποιοί έκαναν δύο πολύ τρυφερές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπουρδούμης - Δροσάκη: Ο γιος τους έγινε ενός - Δείτε φωτογραφίες

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 21 Ιουλίου του 2020. Ο γιος τους, Αναστάσης, γιόρτασε χθες τα πρώτα του γενέθλια και οι δύο γονείς του ευχήθηκαν και διαδικτυακά μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram.

"Χρόνια πολλά στο φως της ζωής μας! Χρόνια πολλά στο #μπουρδουμακι μας! Τα πρώτα σου γενέθλια #αναστάση μας! Να είσαι ευτυχισμένος και πάντα να πηγαίνεις εκεί που θέλει η καρδιά σου!!!" έγραψε ο ηθοποιός ο οποίο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τη σύζυγό του για το σπουδαιότερο δώρο:

"@lenakidrs ❤️ σ’ευχαριστώ αγάπη μου για το δώρο της ζωής μας και που μας κρατάς ενωμένους στην αγκαλιά σου! Είσαι η ηρωίδα μου, ο άνθρωπος μου και η οικογένεια μου!Εσύ και το αγγελούδι μας, αηδόνα μου!!!"

Η Αλέξαδρος Μπουρδούμης ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία με τον ίδιο, την Λένα Δροσάκη και τον μικρό Αναστάση σε μικρότερη ηλικία, να κοιμάται ήρεμος στην αγκαλιά της μαμάς του.

mpourdoumis drosaki genethlia giou 4

Μία πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε και η Λένα Δροσάκη, η οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία του γιου της στην ακροθαλασσιά:

"Φως μου , χρόνια σου πολλά !!!
Σε ευχαριστώ που με διάλεξες !
Θα προσπαθήσω να είμαι αντάξια σου!"

mpourdoumis drosaki genethlia giou 1

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ένα χρόνο γονείς

Οι δύο ηθοποιοί είναι ένα πολύ αγαπημένο και δεμένο ζευγάρι. Ο ερχομός τους γιους τους, τους έδεσε ακόμη περισσότερο και αυτό είναι εμφανές και από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι από τους μπαμπάδες που συμμετέχουν πολύ ενεργά στην ανατροφή των παιδιών τους από την πρώτη στιγμή. Κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να ταΐζει τον μικρό Αναστάση, να παίζουν και να πηγαίνουν βόλτες μαζί.

mpourdoumis upnos mazi me mwro 4

Και η Λένα Δροσάκη όμως, απολαμβάνει τη μητρότητα και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της σε κάθε φωτογραφία που αναρτά.

mpourdoumis drosaki genethlia giou 8

Η ανάπτυξη των παιδιών ενός έτους

Τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία καταφέρνουν επιτέλους να υπερνικήσουν τη βαρύτητα και δειλά-δειλά κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

Οι κινήσεις των χεριών τους είναι πιο συντονισμένες και μπορούν να πιάνουν την μπάλα και άλλα αντικείμενα σε κίνηση. Επίσης, η αντίληψη και οι κινήσεις τους γίνονται πιο διερευνητικές και το παιδί αρχίζει να πειραματίζεται πιο έντονα.

Ο λόγος του είναι μονολεκτικός και περιλαμβάνει κυρίως δισύλλαβες λέξεις, ωστόσο το παιδί σε αυτήν την ηλικία καταλαβαίνει περισσότερα από όσα μπορεί να νομίζετε.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved