Αγκαλιά με τα δυο της παιδιά ποζάρει η Δούκισσα Νομικού

Έχοντας στην αγκαλιά της την μικρή Αναστασία και τον Σάββα, φωτογραφήθηκε η Δούκισσα Νομικού.

Αγκαλιά με τα δυο της παιδιά ποζάρει η Δούκισσα Νομικού

Οι τελευταίες φωτογραφίες που είχαμε δει τον μικρό Σάββα και την Αναστασία, ήταν τότε που ο παππούς, Νίκος Νομικός, είχε επισκεφθεί το σπίτι και έπαιζε μαζί τους. Τότε οι εικόνες που είχε δημοσιεύσει η Δούκισσα Νομικού, έδειχναν πόσο πολύ απολαμβάνουν τα παιδιά τα παιχνίδια με τον παππού τους.

Όταν δεν έχουν επισκέψεις στο σπίτι όμως, η Δούκισσα είναι εκείνη που ασχολείται με τα παιδιά και μάλιστα πολύ. Παίζει μαζί τους, ζωγραφίζει, φτιάχνει περίτεχνες κατασκευές με τουβλάκια και φυσικά όταν κουράζονται από το πολύ παιχνίδι, κάνουν αγκαλιές και χαλαρώνουν στον καναπέ. Όπως έκαναν και πριν μερικά 24ωρα. Μαμά, κόρη και γιος κάνουν χουζούρι στον καναπέ.

Τη φωτογραφία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού και σίγουρα τα μηνύματα που έλαβε ήταν πολλά.

doykissa nomikou fotografia paidion 2

Η Δούκισσα Νομικού λιώνει για τα παιδιά της όπως κάνει κάθε μαμά "κουκουβάγια"

Και ποια μαμά δεν τρελαίνεται για τα παιδιά της. Όλες και μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Δούκισσα Νομικού. Κάποια στιγμή σε συνέντευξή της στο «Καλό Μεσημεράκι» είχε πει: "Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα! Βάζεις τώρα μια μαμά “κουκουβάγια” να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου! Ο Σάββας είναι με τις μέρες του… Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό. Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια… Λιώνω! Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;”

Στην ίδια συνέντευξη είχε επίσης δηλώσει: "Είναι σημαντικό όταν γινόμαστε μητέρες να μην ξεχνάμε και τους άλλους ρόλους. Είμαστε γυναίκες, είμαστε σύντροφοι, είμαστε και επαγγελματίες. Για να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μας, πρωτίστως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένες και εμείς!".

Οι πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε με τα παιδιά της

Λίγο τα γενέθλια της μικρής Αναστασίας, λίγο οι επισκέψεις του παππού Νίκου, λίγο η έναρξη της σχολικής χρονιάς, έκαναν το γνωστό μοντέλο να δημοσιεύσει φωτογραφίες των παιδιών της. Και σε όλα είναι αξιολάτρευτα. Δείτε τις παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved