Ησαΐας Ματιάμπα: Το τρυφερό μήνυμα στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε ο γνωστός τραγουδιστής με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του.

Ησαΐας Ματιάμπα: Το τρυφερό μήνυμα στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της

Πιο ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το τελευταίο διάστημα ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο γνωστός τραγουδιστής, ανεβάζει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες με τον γιο και τη σύζυγό του, μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς του, συναισθήματα, σκέψεις και αυτό μας αρέσει πολύ.

Μετά τη φωτογραφία του γιου του και της μητέρας του την περασμένη εβδομάδα, χθες ο τραγουδιστής έκανε μία ανάρτηση αφιερωμένη στη γυναίκα του. Η σύζυγος του καλλιτέχνη, Βασιλική Καλανιώτη, είχε γενέθλια και ο Ησαΐας Ματιάμπα δημοσίευσε ένα βίντεό της γράφοντας:

«Η γυναίκα μου χθες είχε τα γενέθλιά της και ήθελα μ’ αυτό τον απλό τρόπο να της πω κι από δω.. Χρόνια σου πολλά καρδιά μου.. Μη σταματήσεις ποτέ να χαμογελάς..

"Να υπάρχω, να υπάρχεις
σαν της θάλασσας δυο βράχοι
ν’ ανεβαίνω ψηλά μ’ ένα βήμα
ν’ ανεβαίνεις κι εσύ μ’ ένα κύμα.
Να υπάρχω, να υπάρχεις
μέσα μου άλλο σχήμα να `χεις.
Να αλλάζουμε οι δυο με το σώμα
σε φωτιά, σε καρδιά, σε κυκλώνα.."»


https://www.instagram.com/p/CUqILBQIL2o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ησαΐας Ματιάμπα: Η ζωή με τον τρίχρονο γιο του

Η τραγουδιστής και η Βασιλική Καλανιώτη, έγιναν γονείς τον Μάιο του 2018. Ο μικρός Ηρακλής είναι πλέον τρισήμιση ετών και ο καλλιτέχνης συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί. Μεταξύ αυτών, οι βόλτες, οι εκδρομές και τα παιχνίδι στο σπίτι. Το αγοράκι από πολύ μικρό έχει δείξει στοιχεία της ταυτότητάς του, όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του τραγουδιστής και αυτό που τον ενδιαφέρει σαν πατέρας, είναι ο γιος του μεγαλώνοντας να γίνει καλός άνθρωπος.

«Έχει δείξει στοιχεία ανεξάρτητου χαρακτήρα από την αρχή. Γενικά είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, κάτι που με χαροποιεί. Έχει μια καλή βάση, στην οποία βεβαία συμβάλλουμε κι εμείς. Ως γονείς, έχουμε την εξής επιθυμία: να 'του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα. Δεν θα γίνω ποτέ ο πατέρας που θέλει το παιδί του να έχει οπωσδήποτε τους καλυτέρους βαθμούς. Για μένα σημασία έχει να είναι καλός άνθρωπος, να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να νιώθει ωραία με ό,τι κάνει» είχε πει στο περιοδικό Hello χαρακτηριστικά.

matiampa gios 3

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του μικρού Ηρακλή στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved