Ζήνα- Λύρας: Η κόρη τους έγινε 10 ετών - Οι ευχές και η όμορφη τούρτα

Η Ηλέκτρα έγινε 10 ετών!

H μοναχοκόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα, Ηλέκτρα, γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της.

Η κόρη τους μεγάλωσε, είναι 10 ετών και οι γονείς της, ανήμερα των γενεθλίων της στις 8 Οκτωβρίου, δημοσίευσαν εκτός από τις υπέροχες ευχές τους και φωτογραφίες μαζί της.

«Ζωη μου…εγινες 10 χρονων??❤️❤️❤️???χρόνια σου πολλά καλα ομορφα δυνατά μονο με ανθρωπους που σ αγαπανε αληθινα δίπλα σου❤️❤️❤️σ ευχαριστώ για ολες τις πολυτιμες στιγμες που μου χαριζεις 10 χρονια τωρα που φωτιζεις τη ζωη μου με αγαπη ευτυχια πληροτητα…ωρα με την ωρα στιγμη τη στιγμη…σε λατρευω αγαπη μου να σε χαιρομαστε???❤️❤️❤️?????????σημερα γιορταζει ολο το συμπαν για μενα», ήταν η τρυφερή ευχή της Πέγκυς Ζήνα στην κόρη της, αναρτώντας δύο φωτογραφίες:

Στη μία, είναι μαζί με την Ηλέκτρα και στην δεύτερη,

όλοι μαζί.

Ο μπαμπάς της, που της έχει μεγάλη αδυναμία, ανάρτησε από την πλευρά του μια φωτογραφία που είναι και οι τρεις στο σαλόνι και με πρώτο πλάνο την τούρτα σχολιάζοντας « 10 χρονών η αγάπη μου».

Όπως βλέπετε κι εσείς το θέμα της τούρτας είναι άκρως κοριτσίστικο – εφηβικό αφού πλέον η Ηλέκτρα διανύει σιγά σιγά την προεφηβεία και τα ενδιαφέροντά της αλλάζουν.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες της Ηλέκτρας που δείχνουν πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved