Μαθητής μοιράζει εφημερίδες με το ποδήλατό του και γίνεται viral- Δείτε γιατί

  • Νεαρός μαθητής μοιράζει εφημερίδες με το ποδήλατό του στην Τελανγκάνα της Ινδίας.
  • Περαστικός τον ρωτάει γιατί εργάζεται σε αυτή την ηλικία και δείτε τι απαντά.

Σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, οι έφηβοι κερδίζουν το χαρτζιλίκι τους αναλαμβάνοντας να κάνουν ορισμένες δουλειές, όπως να βγάζουν βόλτα το σκύλο, να κουρεύουν το γκαζόν, να πλένουν το αυτοκίνητο του γείτονα.

Στην μακρινή Ινδία και συγκεκριμένα στο κρατίδιο Τελανγκάνα, ένας μαθητής κατάφερε να γίνει viral όταν ανέβηκε στα social media βίντεο που τον δείχνει να μοιράζει εφημερίδες με το ποδήλατό του.

Στο σύντομο βίντεο, το αγόρι, που ονομάζεται Jai Prakash, έχει ένα ποδήλατο με καλάθι γεμάτο εφημερίδες. Ένας άντρας σταματά για να του μιλήσει, χωρίς ωστόσο να φαίνεται. Τον ρωτάει λοιπόν γιατί μοιράζει εφημερίδες σε αυτή την ηλικία, και το αγόρι ακούγεται να απαντά: « Ποιο είναι το πρόβλημα;»

'Οπως ανέφερε o Jai δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να δουλεύει σκληρά τώρα καθώς αυτό θα τον βοηθήσει στο μέλλον.



Το βίντεο ανέβασε στο twitter και ο KT Rama Rao, υπουργός στην κυβέρνηση της Τελαμάνγκα σχολιάζοντας ότι ενθουσιάστηκε με «την αυτοπεποίθηση, την ψυχραιμία και τη διαύγεια της σκέψης και της έκφρασης» του μικρού μαθητή.

«Διερωτήθηκε που είναι το κακό να δουλεύει και να πηγαίνει σχολείο και συνέχισε λέγοντας ότι αυτό θα τον βοηθήσει στο μέλλον», έγραψε επίσης ο KT Rama Rao στο twitter.

Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου επαίνεσαν το αγόρι που εργάζεται από τόσο μικρή ηλικία, λέγοντας ότι πρέπει να αποτελέσει έμπνευση για τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved