Viral βίντεο: Αυτή η μπέμπα και η γάτα της είναι οι καλύτεροι φίλοι

Δείτε το βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,4 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Viral βίντεο: Αυτή η μπέμπα και η γάτα της είναι οι καλύτεροι φίλοι

Οι γάτες είναι χαδιάρες, τρυφερές, ανεξάρτητες. Έχουν αδυναμία στα μικρά παιδιά, αλλά και τα παιδιά που μεγαλώνουν με κατοικίδια γάτες, τις λατρεύουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι κατά καιρούς βίντεο με μωρά και γατάκια που γίνονται οι καλύτεροι φίλοι κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατοχή γάτας στο σπίτι κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής του μωρού μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος του βρέφους, στη μείωση του αριθμού των αναπνευστικών λοιμώξεων και του κρυολογήματος και στην προστασία από την ανάπτυξη αλλεργιών και άσθματος αργότερα στη ζωή του. Ωφελούν, όμως, με την παρουσία τους το παιδί και με άλλους τρόπους, όπως:

  • είναι μία αγαπησιάρικη παρέα με την οποία μπορούν να παίξουν
  • βοηθούν τα παιδιά να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους
  • διδάσκουν υπευθυνότητα

Το βίντεο με την μπέμπα και τη γάτα που έγινε viral στο TikTok

Ένα υπέροχο βίντεο με μία μπέμπα και την γάτα της, την Darla, έγινε viral στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας πάνω από τέσσερα εκατομμύρια προβολές. Το βίντεο περιλαμβάνει στιγμιότυπα με το κοριτσάκι και τη γάτα του που παίζουν, κάνουν αγκαλιές, κοιμούνται μαζί και αποδεικνύουν ότι οι δύο τους είναι οι καλύτερες φίλες.

Απολαύστε το!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved