Viral βίντεο: Η συγκινητική πράξη ενός μπαμπά για τον καρκινοπαθή γιο του

«Οτιδήποτε κι αν χρειαστεί να περάσεις, θα το περάσουμε μαζί»

Viral βίντεο: Η συγκινητική πράξη ενός μπαμπά για τον καρκινοπαθή γιο του
Facebook Rayshawn Mims

Λένε ότι η πιο δυνατή αγάπη είναι αυτή που νιώθει μία μάνα για το παιδί της. Το παρακάτω βίντεο, όμως, αποδεικνύει ότι η αγάπη του πατέρα είναι εξίσου δυνατή και ανυπέρβλητη.

Πρωταγωνιστές του βίντεο είναι ο Rayshawn Mims και ο επτάχρονος γιος του, Ahkeem. Το αγόρι διαγνώσθηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου στα οστά και αυτήν την περίοδο υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, με αποτέλεσμα να έχει χάσει τα περισσότερα από τα μαλλιά του. Στο βίντεο ο πατέρας ξυρίζει το κεφάλι του γιου του, όσπου κάποια στιγμή πλησιάζει την ξυριστική μηχανή στο κεφάλι του και ξυρίζει και τα δικά του μαλλιά. Ο Rayshawn έκανε streaming το στιγμιότυπο στο Facebook και το βίντεο έχει κάνει τις τελευταίες εβδομάδες το γύρο του διαδικτύου.

«Οτιδήποτε κι αν χρειαστεί να περάσεις, θα το περάσουμε μαζί» λέει ο Rayshawn στο βίντεο απευθυνόμενος στον γιο του. «Έχεις υπάρξει δυνατός, είσαι δυνατός και θα παραμείνεις δυνατός. Θα γίνεις καλά, το ξέρεις έτσι δεν είναι;» του λέει λίγο νωρίτερα.

Οι γονείς του Akheem έχουν δημιουργήσει μία διαδικτυακή σελίδα προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τα ιατρικά έξοδα του γιου τους. Εκεί αποκάλυψαν ότι την πρώτη φορά που πήγαν στον γιατρό, πίστευαν ότι γιος τους είχε κάποιο διάστρεμμα στο γόνατο. Μετά από σειρά εξετάσεων αποδείχθηκε ότι το αγοράκι έχει οστεοσάρκωμα, ένα σπάνιο είδος καρκίνου των οστών που πλήττει συνήθως παιδιά και εφήβους.

Η ιστορία του μικρού Ahkeem έχει αναδημοσιευτεί από πολλά μέσα ανά τον κόσμο και το βίντεο με πρωταγωνιστές μπαμπά και γιο συγκινεί άπαντες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved