Μωράκι αντιγράφει τη γάτα του – Το βίντεο που έγινε viral στο TikTok

Το βίντεο δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες και έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 4,7 εκατομμύρια προβολές.

Μωράκι αντιγράφει τη γάτα του – Το βίντεο που έγινε viral στο TikTok

Τα παιδιά απορροφούν ότι γίνεται γύρω τους σαν σφουγγάρι. Μιμούνται κινήσεις, εκφράσεις, συμπεριφορές και όχι μόνο των γονιών τους.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο που ανέβηκε στο TikTok περίπου μία εβδομάδα πριν. Πρωταγωνιστής του βίντεο, η οκτώ μηνών Blakely που κάθεται στο πάτωμα έχοντας ανοιχτά και τεντωμένα τα πόδια.

Το μωράκι είναι απασχολημένο με διάφορα παιχνίδια μπροστά της, όταν όμως ο μπαμπάς της, την ρωτάει: "Πού έμαθες να κάθεσαι έτσι;", κοιτάζει τον φακό. Η κάμερα γυρίζει τότε προς την άλλη άκρη του δωματίου και δείχνει μία γάτα με κόκκινο τρίχωμα που κάθεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο! Το κοριτσάκι φαίνεται ότι αντιγράφει τις κινήσεις της γάτας του και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό!

Το βίντεο μέχρι στιγμής έχει πάνω από 4,7 εκατομμύρια προβολές και 1,4 εκατομμύριο likes.

Παιδί και γάτα: Μία σχέση μοναδική

Τα παιδιά λατρεύουν τις γάτες και οι γάτες τα παιδιά. Κατά καιρούς το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει διάφορα βίντεο που αποδεικνύουν την ιδιαίτερη σχέση που ένα παιδί μπορεί να αναπτύξει με μία γάτα, από τη βρεφική του ακόμα ηλικία.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατοχή γάτας στο σπίτι κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής του μωρού μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος του βρέφους, στη μείωση του αριθμού των αναπνευστικών λοιμώξεων και του κρυολογήματος και στην προστασία από την ανάπτυξη αλλεργιών και άσθματος αργότερα στη ζωή του.

Ωφελούν, όμως, με την παρουσία τους το παιδί και με άλλους τρόπους. Φροντίζοντας ένα κατοικίδιο το παιδί μαθαίνει να είναι υπέυθυνο και εξωτερικεύει τα συναισθήματά του. Επιπλέον, τα κατοικίδια και δη οι γάτες, είναι μία αγαπησιάρικη παρέα με την οποία μπορούν να παίξουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved