Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μαγειρεύει αγκαλιά με τον γιο της - Υπέροχες φώτο

Μια όμορφη έκπληξη μας επιφύλασσε χθες η παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μαγειρεύει αγκαλιά με τον γιο της - Υπέροχες φώτο

Για να μας καληνυχτήσει δημοσίευσε μια φωτογραφία που τη δείχνει στην μοντέρνα της κουζίνα αγκαλιά με τον μικρό Γιάννη.

Μαμά και γιος, μαγείρευαν γαρίδες για βραδινό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή άδραξε την ευκαιρία και έκανε μια ανάρτηση με τον μοναχογιό της σχολιάζοντας: "Δεν ξέρω για τα δικά σας παιδιά πάντως τα δικά μου όταν πεινάνε δεν μπορούν να περιμένουν ούτε λεπτό. ???
Εδώ μετράμε τα δευτερόλεπτα πάνω από την κατσαρόλα. Η ερώτηση βέβαια παραμένει μία.. “Έτοιμο μαμά;”
Καληνύχτα σας. ??❤️".

stamatina tsimtsili gios 2

Σταματίνα μας, αν μας ρωτάς... σου απαντάμε "Ναι! Το ίδιο κάνουν και τα δικά μας παιδιά και τα περισσότερα παιδιά γενικότερα". Όταν μαγειρεύεται ειδικά το αγαπημένο τους φαγάκι δεν έχουν καθόλου υπομονή για τη στιγμή που θα στρωθεί το τραπέζι για να φάει η οικογένεια μαζί.

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική ανάρτηση της παρουσιάστριας χθες βράδυ. Προηγήθηκε μία που τη δείχνει σε βόλτα με τον μικρό Γιάννη και ακόμη μία που τη δείχνει να παίζει στο πάτωμα με τα παιδιά της "κουζινικά και μαγειρέματα" (παιχνίδι που μάλλον τους έκανε να πεινάσουν). Αναρτήσεις που τις διαδέχτηκε η φωτογραφία που δείχνει την Σταματίνα στην κανονική της κουζίνα να μαγειρεύει έχοντας αγκαλιά τον μικρό της.

Τι ζηλέψαμε από αυτή την ανάρτηση; Την περιποιημένη και τακτοποιημένη κουζίνα της, μιας και τη δική μας την αφήσαμε σε "μαύρο χάλι" χθες βράδυ. Το πρωί δεν είχαμε χρόνο να την μαζέψουμε, οπότε μας περιμένει λάντζα με την επιστροφή μας το μεσημέρι στο σπίτι.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί όλες τις αναρτήσεις της Σταματίνας που έκανε με τα μικρά της το βράδυ της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved