Φαίη Σκορδά: Χαμός στο σπίτι από τα παιχνίδια των γιων της

«Επιστροφή στην πραγματικότητα»,  σχολίασε με χιούμορ η γνωστή παρουσιάστρια.

Φαίη Σκορδά: Χαμός στο σπίτι από τα παιχνίδια των γιων της

Πρεμιέρα έκανε χθες η εκπομπή Το Πρωινό, με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Με ανανεωμένο σκηνικό και νέους συνεργάτες, το τηλεοπτικό ζευγάρι ευχήθηκε σε όλους μια καλή τηλεοπτική σεζόν.

Τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας, πέρασαν ένα όμορφο καλοκαίρι με τα παιδιά τους καθώς έχουν καταφέρει να υπάρχει μια ισορροπία στη σχέση τους με προτεραιότητα πάντα την ηρεμία και ευτυχία των γιων τους.


https://www.instagram.com/p/CTHcxB7qhR3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά τις διακοπές και την περίοδο προσαρμογής που ακολουθεί, σιγά σιγά όλοι μπαίνουμε στο νέο πρόγραμμα που στις περισσότερες των περιπτώσεων καθορίζεται από αυτό των παιδιών: πρωινό ξύπνημα, σχολείο, δραστηριότητες, διάβασμα, βραδινός ύπνος.

Ο Δημήτρης και ο Γιάννης Λιάγκας μέχρι την έναρξη του σχολείου απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι, παίζοντας με τα αγαπημένα τους παιχνίδια.Τα δύο αδέλφια έχουν μεγάλη αδυναμία στα lego, αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς η μαμά τους.

Χθες μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, insta story δείχνοντας το…βουνό από lego που «έφτιαξαν» τα παιδιά της. « Back to reality», ήταν το σχόλιό της και σίγουρα την κατανοούν πλήρως όσοι γονείς έχουν βρεθεί στη θέση της.

fay skorda1

Και στο παρελθόν η Φαίη Σκορδά έχει μοιραστεί με τους followers της στιγμές παιχνιδιού με τα παιδιά της, τις οποίες και απολαμβάνει. Μάλιστα ο μικρός Δημήτρης, έχει αδυναμία στις μεταμφιέσεις και στα αυτοκινητάκια, ενώ με τον μεγαλύτερο αδελφό του καταδιασκεδάζουν παίζοντας με εκτοξευτές βελών.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις αναρτήσεις της γνωστής παρουσιάστριας με τους γιους της και τα παιχνίδια τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved