Χάρης Χριστόπουλος: Ο γιος του κοιμάται δίπλα στη θάλασσα - Δείτε το βίντεο

Ένα ιδιαίτερα τρυφερό βίντεο με τον γιο του να κοιμάται δίπλα στη θάλασσα, δημοσίευσε στο Instagram o γνωστός φωτογράφος.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ απολαμβάνουν το δεύτερο καλοκαίρι με τον γιο τους.Ο μικρός γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου «σκορπίζοντας» απέραντη χαρά και ευτυχία στους γονείς του.

Παρότι και οι δυο τους είναι ξετρελαμένοι με τον μοναχογιό τους, προσπαθούν να μη δημοσιεύουν πολλές φωτογραφίες του.

Για παράδειγμα, ανήμερα των γενεθλίων του η Ανίτα Μπραντ, περιορίστηκε σε αυτή την ομολογουμένως εντυπωσιακή φωτογραφία από το πάρτι του μικρού γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πέρασε κιόλας ένας χρόνος μου φαίνεται απίστευτο??? Χρόνια πολλά στο αγγελούδι μας στο νόημα της ζωής μας #χριστοπουλάκι #christopoulaki #xristopoulaki».



Με τους followers της μοιράστηκε όμως και μια πολύ όμορφη φωτογραφία του γιου της με τον μπαμπά του, ο οποίος συναρμολογούσε ένα παιδικό ξύλινο ποδήλατο.

«Είναι θολή φωτογραφία γιατί τραβήχτηκε από μακριά ( να επισυνάπτω ότι το έβγαλε η μαμά μου οπότε καταλαβαίνετε?) και δεν μας είχανε πάρει χαμπάρι αλλά με συγκινεί αφάνταστα.Ό,τι κάνει ο Χάρης ????ο μικρός είναι από πίσω του και τον μιμείται??Εδώ συναρμολόγησαν μαζί το ποδηλατάκι του και εννοείται πως έβαλε τα χεράκια του και το Χριστοπουλάκι ???♀️??#χριστοπουλακι #xristopoulaki #christopoulaki», έγραψε η ευτυχισμένη μαμά.



Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην σας δείξουμε και το τρυφερό βίντεο που ανέβασε ο χαζομπαμπάς Χάρης Χριστόπουλος. Ο μικρός απολαμβάνει τον ύπνο του σε μια ξαπλώστρα δίπλα στη θάλασσα.

«Σιέστα, αξία ανεκτίμητη…❤️ #love #siesta #summer #greece #greekislands #greeksummer #baby #babysleep», ήταν το λιτό σχόλιο του γνωστού φωτογράφου.



Δείτε κι άλλες όμορφες στιγμές του όμορφου ζευγαριού με τον γιο τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved