Ελένη Χατζίδου: Η απίθανη φωτογραφία με την κόρη της στη θάλασσα

Μαμά και κόρη ποζάρουν με τα μαγιό τους και κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ελένη Χατζίδου: Η απίθανη φωτογραφία με την κόρη της στη θάλασσα

Η Ελένη Χατζίδου έχει αδυναμία στην κορούλα της και δεν είναι λίγες οι φορές που το δείχνει και δημόσια, μέσα από τις αναρτήσεις στα social media.

Από τον Σεπτέμβρη του 2019 που έγινε για πρώτη φορά μαμά, η τραγουδίστρια μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα, στην οποία βέβαια το δύο ετών κοριτσάκι, πρωταγωνιστεί.

Η Μελίτα Παύλου είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο χαριτωμένα μωράκια της ελληνικής showbiz και πλέον είναι σε μία ηλικία που τρελαίνει τους γονείς της με τα καμώματά της. (Θυμάστε που δοκίμαζε τα παπούτσια των γονιών της και η Ελένη Χατζίδου τη φωτογράφιζε;) Περπατάει μόνη της, λέει τις πρώτες της λεξούλες, εξερευνά τα πάντα γύρω της και είναι πιο ανεξάρτητη.

Η τραγουδίστρια λατρεύει να τη φωτογραφίζει αλλά και το κοριτσάκι φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένο με τον φωτογραφικό φακό.

melita paulou

Μία ακόμα φοβερή φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου λίγες ημέρες πριν. Αυτή τη φορά, μαμά και κόρη πήγαν στη θάλασσα και φωτογραφήθηκαν μαζί μέσα στο νερό. Η τραγουδίστρια ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram κι έγραψε:

"Μαζί σου μωρό μου περνάω τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωης μου"

xatzidou kori thalassa

Η Μελίτα κρατάει τη μαμά της σφιχτά από το χέρι και μπαίνει σιγά σιγά στη θάλασσα. Όσο για την τραγουδίστρια, κοιτάζει την κόρη της και χαμογελά γλυκά.

Με το παιδί στην παραλία: Τι πρέπει να προσέξετε

Για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας στην παραλία κι εσείς αλλά και τα παιδιά, προσέξτε τα εξής:

  • Αποφύγετε την πολύωρη έκθεση στην ακτινοβολία του ήλιου - Ιδανικά προτιμήστε να πάτε στην παραλία πριν τις 11 το πρωί και μετά τις 4 το απόγευμα.
  • Φορέστε στο παιδί τα απαραίτητα για να το προστατεύσετε από τον ήλιο: καπέλο, γυαλιά, αντηλιακό
  • Έχετε πάντα το παιδί στο οπτικό σας πεδίο, είτε είναι μέσα στη θάλασσα είτε εκτός.
  • Μην δώσετε στο παιδί φαγητό εάν πρόκειται να μπει στο νερό.
  • Εάν το παιδί δεν ξέρει κολύμπι, μπαίνετε μάζι στη θάλασσα και ιδανικά έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό (μπρατσάκια, σαμπρέλα κτλ)
  • Δίνετε στο παιδί νερό ανά τακτά διαστήματα

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της διάσημης μαμάς στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved