Μαρία Ηλιάκη: Aνερχόμενο «fashion icon» το μωρό της (pics)

Δείτε τι φόρεσε η νέα μαμά στην μπέμπα της.

Μαρία Ηλιάκη: Aνερχόμενο «fashion icon» το μωρό της (pics)

Η Μαρία Ηλιάκη έγινε για πρώτη φορά μαμά ένα μήνα πριν. Η καθημερινότητά της πλέον έχει αλλάξει, παραμένει όμως πιστή στις αγαπημένες τις συνήθειες όπως η ενασχόληση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος εξακολουθεί να έχει καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους και κυρίως μέσα από τα Instagram Stories της, μοιράζεται σκέψεις, εμπειρίες και συμβουλές προς άλλες γυναίκες, μαμάδες και μη.

Ολοένα και πιο συχνές είναι βέβαια και η αναρτήσεις με την κορούλα της. Η νέα μαμά είναι λάτρης της μόδας, έχει εξαιρετικό γούστο και στιλ, για αυτό και δεν μας έκαναν εντύπωση όλα αυτά τα απίθανα ρουχαλάκια που έχει διαλέξει για το μωρό της. Αγαπημένο μας μέχρι στιγμής, είναι αυτό που μας έδειξε μερικές ημέρες πριν. Η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε στην μπέμπα της ένα φορμάκι - πιγκουινάκι και τη φωτογράφισε.

iliaki formaki 3

Η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει αδυναμία στους πιγκουίνους και αυτό δεν είναι το μόνο ρουχο με πιγκουινάκια που έχει διαλέξει για την κόρη της. Στο παρελθόν είχε ανεβάσει και την παρακάτω φωτογραφία αν και φαίνονται μόνο τα ποδαράκια του μωρού.

iliaki formaki

Μακράν από τις πιο όμορφες φωτογραφίες με την ενός μήνα κόρη της είναι ασφαλώς και η παρακάτω. Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα στιγμιότυπο στο οποίο θηλάζει το μωρό της σχολιάζοντας χιουμοριστικά το εξής:

"Τα πρωινά μας... και τα μεσημέρια μας και τ’απογευματα μας... και τα βραδιά μας #firstdayathome"

maria iliaki mpempa 2

Τα likes και τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν βροχή.

Ο θηλασμός του νεογέννητου - Tips για μαμάδες

Ο θηλασμός έχει τις δυσκολίες του και ειδικά το πρώτο διάστημα χρειάζεται χρόνος μέχρι να προσαρμοστείτε κι εσείς αλλά και το μωρό σας. Σε περίπτωση που κι εσείς όπως και η Μαρία Ηλιάκη είστε νέες μανούλες, τα παρακάτω tips ενδέχεται να σας βοηθήσουν στην όλη διαδικασία:

  • Θηλάστε το μωρό όσο πιο σύντομα γίνεται μετά τον τοκετό
  • Αποφύγετε να δώσετε πιπίλα στο μωρό το πρώτο διάστημα - Εάν θέλετε να δώσετε πιπίλα στο μωρό, ιδανικά κάντε το μετά τις πρώτες 40 ημέρες και αυτό γιατί η θηλή της πιπίλας μπορεί να "μπερδέψει" το βρέφος και να δυσκολέψει τη διαδικασία του θηλασμού.
  • Σημειώνετε τις ώρες που θηλάζετε - Έτσι θα είναι πιο εύκολο να βάλετε ένα πρόγραμμα και να είστε σίγουρες ότι δεν κάνετε skip κάποιο γεύμα
  • Προτιμήστε να το θηλάζετε από το ένα στήθος της φορά
  • Πίνετε πολύ νερό
  • Επενδύστε στην δερματική επαφή - Η δερματική επαφή ηρεμεί το μωρό και μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία του θηλασμού.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη με το μωρό της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved