Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους φωτογραφίζεται με τον γιο της

Μια υπέροχη και σπάνια φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους φωτογραφίζεται με τον γιο της

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» το 2007 και δυο τους παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά.

Σύντομα ήρθε στη ζωή τους ο πρώτος τους γιος Έκτορας, 13 ετών και έναν χρόνο μετά γεννήθηκε και ο δεύτερος γιος της οικογένειας Αλέξανδρος, 12 ετών.

Αν και η ηθοποιός διατηρεί λογαριασμό στο Instagram δεν δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της ή τον σύζυγό της. Προτιμά να διαφημίζει τη δουλειά της μέσα από αυτόν παρά να δείχνει στιγμές από την προσωπική της ζωή. Γι' αυτό και η φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες ήταν έκπληξη για όλους.


https://www.instagram.com/p/BxzFNIEI9N0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ένας γιος της τη φωτογραφίζει μαζί με τον άλλο της γιο

Μια σπάνια φωτογραφία με τον ένα της γιο δημοσίευσε η ηθοποιός δείχνοντας μας πώς περνά με τα παιδιά της όταν χαλαρώνει δίπλα στην θάλασσα.

Μάλιστα, τη φωτογραφία τράβηξε ο άλλος της γιος, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από το σχόλιο που έκανε.

"Απόδραση... Πρώτο πλάνο Χουάν! Photo by my son! #familytime #mysun #dogsbestfriend" έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει την ίδια και τον γιο της στην ακρογιαλιά παρέα με τον Χουάν τον σκύλο της οικογένειας.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω μαζί με μια ακόμη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της τον έναν από τους γιους της, όταν ήταν ακόμη νεογέννητος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved