Ελένη Χατζίδου:Λιώνει για τη μικρή Μελίτα και φαίνεται σε κάθε της ανάρτηση

Η κόρη της είναι τα πάντα για εκείνη.

Ελένη Χατζίδου:Λιώνει για τη μικρή Μελίτα και φαίνεται σε κάθε της ανάρτηση

Σε κάθε ανάρτηση η Ελένη Χατζίδου δείχνει πόσο μεγάλη αδυναμία έχει στην κόρη της Μελίτα και πόσο της αρέσει να κάνει πράγματα μαζί της τώρα που μεγαλώνει.

Πάρτε για παράδειγμα τη χθεσινή της ανάρτηση στην οποία η τραγουδίστρια απαθανάτισε σε μια γλυκιά στιγμή το Μελιτάκι της, λίγο πριν βγουν βόλτα με το καρότσι. Η Μελίτα χαμογελά με νάζι στη μαμά της έχοντας την πιπίλα στο στόμα και φορώντας χρυσά πεδιλάκια δείχνοντας μάλιστα ότι είναι μια μικρή fashionista. Πώς να μην είναι άλλωστε αφού και η μαμά της εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση.

melita paulou

Οι πρώτες διακοπές με την Μελίτα

Σε πρόσφατη ανάρτηση η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι πήγε ήδη τις πρώτες διακοπές με την Μελίτα και τον Ετεοκλή, δίνοντας μάλιστα και μερικές συμβουλές σε άλλες μαμάδες που πρόκειται να κάνουν το ίδιο, επισημαίνοντας και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ταξίδι αυτό.


https://www.instagram.com/p/CQqDrxtFKHQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Οι πρώτες μας διακοπές ήταν υπέροχες! Το Μελιτάκι χάρηκε τόσο πολύ! Δεν έβγαινε απ το νερό, μόνο το Μπλουμ την ενδιέφερε κ πολύ καλά έκανε! Θα σας είμαι απολύτως ειλικρινής όμως... Η κούραση μεγάλη όταν έχεις ενα κ ποσο μαλλον κ περισσότερα παιδιά. Κ επειδή όλα είναι πρωτόγνωρα για αυτή, είχαμε θέμα κ με το φαγητό κ με τον ύπνο κ αρκετή γκρίνια! Αλλά η Χαρα που παίρνει το παιδί κ οι εικόνες που παίρνει πραγματικά δε συγκρίνονται ούτε με κούραση ούτε με τίποτα!Γιατι στο τέλος μόνο αυτα μένουν! Το κυριότερο όμως είναι η αγάπη!
Να δίνουμε αγάπη είτε μπορούμε να πάμε Σ ένα καλό ξενοδοχείο,είτε σε κάμπινγκ είτε στην πλατεια για μια βόλτα! Αγάπη,πολλές αγκαλιές,φροντίδα ωστε να κάνουμε ότι μπορούμε για να βγει ένας υγιής ανθρωπος στην κοινωνία! Ευχές σε μάνες κ πατεράδες για καλή υπομονή!(Μ έπιασε η πολυλογία μου?) Καλές διακοπές σε όλους ❤️".

Ετεοκλής Παύλου - Ένας τρυφερός μπαμπάς

Ο Ετεοκλής Παύλου -όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν- είναι από εκείνους τους μπαμπάδες που έχουν ενεργό ρόλο στην ανατροφή του παιδιού και μάλιστα βοηθά αρκετά την σύζυγό του με τη μικρή Μελίτα. Αυτός ο ρόλος του αρέσει πολύ και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να είναι η κόρη του ευτυχισμένη. Αυτό του το αναγνωρίζει φυσικά και η Ελένη Χατζίδου που με κάθε αφορμή του λέει "Ευχαριστώ" και "Σ' αγαπώ" για όλα όσα ζει καθημερινά μαζί του. Αυτό έδειξε και μέσα από το παρακάτω βίντεο που είχε δημοσιεύσει με αφορμή την γιορτή του Πατέρα.


https://www.instagram.com/tv/CQVa6E0AXdn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μικρή Μελίτα είναι ένα απίθανο πλάσμα

Η Μελίτα είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή τους και η καθημερινότητά τους περιστρέφεται γύρω από εκείνη και το πρόγραμμά της. Και οι δύο αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο στην μικρούλα και κάθε νέο της κατόρθωμα τους κάνει να πετούν από χαρά.


https://www.instagram.com/p/COyMTqaAjQb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της Μελίτας έτσι όπως τις ξεχωρίσαμε εμείς και θα ανακαλύψετε πόσο γλυκό και απίθανο πλάσμα είναι. Δικαίως η μαμά λιώνει για εκείνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved