Λιώνει για τον γιο της η Ρούλα Ρέβη και αυτή η φώτο το αποδεικνύει

Λατρεύει και υπεραγαπά την κόρη της, όμως λιώνει για τον γιο της!

Λιώνει για τον γιο της η Ρούλα Ρέβη και αυτή η φώτο το αποδεικνύει

Όπως όλοι οι ειδικοί αναφέρουν τα κορίτσια διαφέρουν πολύ από τα αγόρια.

Όλοι ξέρουμε ότι τα αγόρια συμπεριφέρονται διαφορετικά από τα κορίτσια και αυτό δεν οφείλεται μόνο στους γενετικούς παράγοντες αλλά και στο γεγονός ότι εμείς σαν άνθρωποι τους συμπεριφερόμαστε διαφορετικά.

Έρευνες δείχνουν ότι κορίτσια είμαστε πιο τρυφεροί απ’ ό,τι με τα αγόρια. Αυτό γίνεται ασυνείδητα, όχι μόνο από τους γονείς, αλλά και από όλους όσους γνωρίζουν για πρώτη φορά ένα μωρό. Αυτή μπορεί να είναι και η αιτία που τα περισσότερα αγόρια στη νηπιακή ηλικία δυσανασχετούν και αποφεύγουν τα χάδια και τις τρυφερότητες κάνοντας τις "αγορομαμάδες" να προσπαθούν να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν τα αγόρια τους αφού πρώτα πέσουν στα πατώματα μαζί τους για να παίξουν.

Η Ρούλα Ρέβη ίσως αυτό το ξέρει από πρώτο χέρι μιας και από την πρώτη στιγμή που έγινε μαμά έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, διαφορετικού φύλου. Έτσι έμαθε πώς να μεγαλώνει ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ταυτόχρονα. Χωρίς διαφορετική συμπεριφορά. Χωρίς εναλλαγές στη διάθεσή της. Χωρίς να έχει επηρεαστεί από την ανατροφή του πρώτου παιδιού για το δεύτερο.


https://www.instagram.com/p/CNPI1HIBIhA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και τα δύο παιδιά γεννήθηκαν μαζί και μεγαλώνουν μαζί. Λαμβάνουν την ίδια αγάπη εξίσου και από τους δυο γονείς τους και "ανθίζουν" παρέα. Ωστόσο, οι χαρακτήρες τους είναι αρκετά διαφορετικοί και αυτό φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις της Ρούλας Ρέβη. Το μόνο κοινό τους χαρακτηριστικό; Η ενέργεια, η αγάπη για τις βόλτες, τη ζωγραφική και τα έντονα παιχνίδια.

Αν μεγαλώνεις έχοντας για μαμά, μία από τις καλύτερες φωτογράφους στην Ελλάδα και αναγνωρίζεις τον φακό, τότε ξέρεις και πώς να ποζάρεις για να έχεις μια όμορφη φωτογραφία.

Το ταλέντο της Ρούλας Ρέβη είναι γνωστό άλλωστε. Είτε κρατά στα χέρια της τη φωτογραφική της μηχανή, είτε το κινητό της τηλέφωνο η φωτογραφία θα είναι μαγική, ζωντανή και θα σου περάσει ακριβώς όλα εκείνα τα συναισθήματα που εκείνη έχει φωτογραφίσει. Όπως συνέβη και με την τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε έχοντας αγκαλιά τον γιο της.


https://www.instagram.com/p/CQOrnYNlfxJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Life gives you what you can handle! And I can handle with this super amAzing , funny and beloved son #gratitude - Όταν η ζωή σου δίνει ό,τι μπορείς να διαχειριστείς. Και εγώ μπορώ να διαχειριστώ αυτό το σούπερ απίθανο, αστείο και λατρεμένο γιο. Ευγνώμων.", έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να χαμογελά γεμάτη ευτυχία όσο έχει τον γιο της στα χέρια της.

Το χαμόγελό της δείχνει ακριβώς το πόσο ευτυχισμένη και γεμάτη είναι έχοντας τα παιδιά της.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που έχουμε ξεχωρίσει εμείς με τα παιδιά της, Ειρήνη Χρυσή και Μιχαήλ Άγγελο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved