Φαίη Σκορδά: Δείτε το άθλημα που κάνει ο γιος της

Δεν αγαπάει μόνο το κολύμπι ο μικρός Δημήτρης.

Φαίη Σκορδά: Δείτε το άθλημα που κάνει ο γιος της

Είναι γνωστό ότι οι γιοι της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα λατρεύουν τη θάλασσα.

Ο μπαμπάς τους, που είναι χειμερινός κολυμβητής, ήθελε τα παιδιά του από μικρή ηλικία να μάθουν να κολυμπούν ενώ συμμετείχαν και σε ομάδα πόλο.

Ουκ ολίγες φορές ο γνωστός παρουσιαστής έχει μοιραστεί στο Instagram φωτογραφίες από τις βουτιές τους στη θάλασσα, πολύ πριν καλοκαιριάσει, ενώ τώρα που ξεκίνησε τις αποδράσεις με το σκάφος τα Σαββατοκύριακα, συχνά έχει μαζί τους γιους του.

Το προηγούμενο διάστημα για παράδειγμα επισκέφτηκαν την Ύδρα, την Τζια και έπεται συνέχεια.


https://www.instagram.com/p/CPdcF7gAAvz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από τον κολύμπι, ο Δημήτρης ασχολείται και με το τένις ( επίσης παίζει ο μπαμπάς του). Η Φαίη Σκορδά μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία του την ώρα που πήγαινε για το μάθημα. Ο μικρός κρατάει στο χέρι τη ρακέτα και στο άλλο ένα μπουκάλι με νερό.

skorda gios

Τι προσφέρει το τένις στο παιδί

Μιλήσαμε με την Gabriella Maria Precup, την κατά πολλούς γνωστή στο τενιστικό χώρο πολυνίκης Gaby, αθλήτρια υψηλού επίπεδου και νούμερο 14 της παγκόσμιας κατάταξης βετεράνων αντισφαιριστών και μας έδωσε ενδιαφέρουσες πληροφορίες γύρω από το άθλημα αυτό.

Όπως η ίδια μας ανέφερε το τένις είναι ένα άθλημα που ακόμη και παιδιά ηλικίας 4 ετών μπορούν να ακολουθήσουν.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ένα προπονητής έχουν εκπαιδευτικό και συνάμα ευχάριστο και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ώστε ένα παιδί αυτής της ηλικίας να αγαπήσει το άθλημα αυτό. Μέσα από τα παιχνίδια και τις φυσικές ασκήσεις, ένα παιδί αναπτύσσει δύναμη, ταχύτητα, ευλυγισία και αντοχή ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η κινητική ανάπτυξη και ο σωστός νευρομυικός συντονισμός.

Το τένις μεταξύ άλλων, σε ένα παιδί μπορεί να διδάξει υπευθυνότητα, κοινωνικότητα, φαντασία και δημιουργικότητα. Επίσης ενισχύει τον αυτοέλεγχο, την αυτοσυγκέντρωση, την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση ενός παιδιού ενώ τα βοηθάει να έχουν υπομονή μέσα και έξω από το γήπεδο.

Αλλες φωτογραφίες με τον μικρό να παίζει τένις δεν έχουμε να σας δείξουμε όμως στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη και του Γιάννη Λιάγκα από τις εξορμήσεις τους στη θάλασσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved