3η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Επτάθλου η κόρη της Ελληνίδας ηθοποιού

Ακόμη μία νίκη και ένα μετάλλιο στη συλλογή της κόρης της γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού.

3η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Επτάθλου η κόρη της Ελληνίδας ηθοποιού

"3η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Επτάθλου Κ18 με χάλκινο το Χριστινάκι μας! Σε λατρεύουμε!❤️", σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της κόρης της η ηθοποιός δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά την κόρη της χαρούμενη και ενθουσιασμένη για τον τίτλο και τη θέση που κατέκτησε.

Η αγάπη της 17χρονης Χριστίνας για τον αθλητισμό είναι μεγάλη και μέσα στην καραντίνα κατάφερε να προπονηθεί αρκετά, ώστε να κατακτήσει τους στόχους που είχε βάλει.

Αυτός δεν είναι ο μόνος τίτλος που έχει

Πριν μερικές εβδομάδες η κόρη της Πέγκυς Σταθακοπούλου, απέκτησε ακόμη ένα ασημένιο μετάλλιο. "Το κοριτσάκι μου ?Ασημένια στον Διασυλλογικό Πανελλήνιο Αγώνα Επτάθλου Κ18 σήμερα! Όταν η επιμονή και η σκληρή δουλειά θριαμβεύουν. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους νέους αθλητές μας , τα παιδιά μας! Ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην προπονήτρια Φωτεινή Κατσινέλη ! Κι δυο σβουριχτά φιλιά????".

Πριν από έναν χρόνο περίπου, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι η κόρη της βγήκε 4η πανελληνιονίκης και η χαρά της ήταν απερίγραπτη: "Η Χριστίνα μας επταθλήτρια και 4η από χθες πανελληνιονίκης!?Σ´ ευχαριστώ αγαπημένη μου κόρη♥️♥️ για το πάθος και την δύναμη με την οποία ζεις και αγωνίζεσαι πάντα. Εύχομαι σε όλη σου την ζωή να λάμπεις όπως τώρα!!!♥️♥️"


https://www.instagram.com/p/CDEJSBYJdJK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο αθλητισμός στη ζωή των παιδιών

Ο αθλητισμός προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων και μάλιστα έχει τεράστια σημασία όχι μόνο στη σωματική αλλά και την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.

Οι ειδικοί ενθαρρύνουν τους γονείς να βάζουν τα παιδιά τους από την προσχολική κιόλας ηλικία σε μια αθλητική δραστηριότητα και σε κάτι που θα αρέσει στο παιδί. Είναι σημαντικό το παιδί να αντλεί ευχαρίστηση μέσα από τη δραστηριότητα που διαλέγει και όχι να καταπιέζεται.

Η περήφανη μαμά, Πέγκυ Σταθακοπούλου

Δεν είναι λίγες οι φορες που η Πέγκυ Σταθακοπούλου έδειξε την περηφάνια και την χαρά της για τις επιτυχίες της κόρης της, Χριστίνας. Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από τις αναρτήσεις που έκανε κάθε φορά μετά από έναν αγώνα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved