Ιωάννα Παππά: Αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια με τον γιο της

Τι απολαμβάνει να κάνει η ηθοποιός με τον μοναχογιό της.

Η Ιωάννα Παππά από τότε που έγινε μαμά, οι προτεραιότητές της άλλαξαν. Πέρα από τη δουλειά, ο γιος της πλέον έχει τον πρώτο λόγο στη ζωή της.

Εκτός από την καθημερινή του φροντίδα, η αγαπημένη της συνήθεια είναι οι βόλτες στον Εθνικό Κήπο αλλά και σε πάρκα όπου μπορεί να τρέξει μόνος του ο μικρός χωρίς το άγχος των διερχόμενων ΙΧ.

Μια τέτοια βόλτα απόλαυσαν πριν μερικές μέρες και ο γιος της ενθουσιάστηκε με το σιντριβάνι.



Η ταλαντούχα ηθοποιός αναρτά ανά διαστήματα ορισμένες φωτογραφίες του μικρού αποφεύγοντας να δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Μητρότητα μετά τα 40

Η Ιωάννα Παππά έχει μιλήσει πολλές φορές για την απόφασή της να γίνει μητέρα μετά τα 40. «Δεν ένιωσα κανέναν ρατσισμό. Απλά ήταν ένα κακό σχόλιο που με ενόχλησε ανάμεσα σε χιλιάδες καλά σχόλια, και επειδή το ανέφερα, αυτό διογκώθηκε, έγινε τίτλος, αναπαράχθηκε παντού. Είχα χιλιάδες θετικά σχόλια και ένα αρνητικό, που είναι και αυτό θεμιτό. Δεν με ενόχλησε. Όλα τα σχόλια που άκουσα ήταν εξαιρετικά πλην ενός. Οπότε προτιμώ να δίνω βάση στα θετικά», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala.

Εγκυμοσύνη μετα τα 40

Τα τελευταία χρόνια πολλές είναι οι γυναίκες, οι οποίες για λόγους κοινωνικούς, επαγγελματικούς ή για λόγους εκπαίδευσης, επιλέγουν να αναβάλλουν την τεκνοποίηση για αργότερα.

Εγκυμοσύνη στα 40: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν μείνετε έγκυος

Είναι αυξημένες οι πιθανότητες η γυναίκα να παρουσιάζει χρόνιες παθήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν επιπλοκές σε μια ενδεχόμενη κύηση.
Τέτοιες παθολογίες είναι:

  • Σακχαρώδης διαβήτης
  • Χρόνια υπέρταση
  • Γενικότερα παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος
  • Παχυσαρκία
  • Παθήσεις των νεφρών

Οι παθολογίες αυτές συνδέονται με αυξημένη πιθανότητα εμφάνισης επιπλοκών κατά την κύηση όπως:

  • Παλίνδρομη κύηση (αποβολή)
  • Εμφάνιση συγγενών ανωμαλιών στο μωρό (δηλαδή ανατομικών ανωμαλιών, που είναι παρούσες ήδη από τον τοκετό)
  • Υπέρταση κύησης
  • Προεκλαμψία

Η ηθοποιός νιώθει απέραντη χαρά που βιώνει όλες αυτές τις μικρές και μεγάλες χαρές της μητρότητας , στιγμές της οποίας μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved