Βασιλική Μιλλούση: Η selfie με την κόρη της Σοφία στο παιδικό δωμάτιο

Η προσοχή της κόρης της ήταν αλλού στραμμένη.

Βασιλική Μιλλούση: Η selfie με την κόρη της Σοφία στο παιδικό δωμάτιο

Η Βασιλική Μιλλούση για ακόμα μια φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα όμορφο στιγμιότυπο με την κόρη της, Σοφία.

Η γνωστή αθλήτρια, από την ημέρα που έγινε μαμά, δεν σταμάτησε να αναρτά στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της με τις δύο κόρες της. Συχνά μάλιστα μέσα από τα ποστ της έδινε κουράγιο και σε άλλες μανούλες που έχουν παιδιά με τόσο μικρή διαφορά ηλικίας, ενώ δεν παραλείπει ακόμα και τώρα να μοιράζεται χρήσιμες συμβουλές γυμναστικής για τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η ίδια άλλωστε αμέσως μετά τη γέννηση των παιδιών της, και μόλις ένιωσε καλύτερα, άρχισε τις προπονήσεις, πολλές φορές έχοντας μαζί μία από τις δύο κόρες.


https://www.instagram.com/p/CL9nkMJrnJ1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τόσο η Βασιλική Μιλλούση όσο και ο σύζυγός της Λευτέρης Πετρούνιας νιώθουν απέραντη ευτυχία που η οικογένειά τους μεγάλωσε και μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές με τα κορίτσια τους.

Η όμορφη μαμά μάλιστα ανεβάζει αρκετά συχνά βίντεο ή φωτογραφίες με την ίδια και την Σοφία ή την Ελένη αποσπώντας χιλιάδες likes.


https://www.instagram.com/p/CMcfiZJjbSD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν δύο μέρες μέρες δημοσίευσε μια νέα selfie, αυτή τη φορά με την μεγάλη της κόρη η οποία δεν αποχωρίζεται την κορδέλα. Η μαμά χαμογελά στην κάμερα όμως η μικρή κοιτάζει αλλού.

Δείτε την όμορφη selfie μαζί με άλλες πρόσφατες της οικογένειας Μιλλούση – Πετρούνια στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved