Γεωργία Αβασκαντήρα: Η ανάρτησή της που έκανε κάθε νέα μαμά να ταυτιστεί

Η χιουμοριστική ανάρτηση της χορογράφου με τον επτά μηνών γιο της.

Γεωργία Αβασκαντήρα: Η ανάρτησή της που έκανε κάθε νέα μαμά να ταυτιστεί

Η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Ιούνιο. Ο ερχομός του γιου τους άλλαξε την καθημερινότητά τους και όπως ισχύει για όλους τους νέους γονείς, το μωρό τους είναι πλέον η πρώτη τους προτεραιότητα.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς φίλους σκέψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς και συναισθήματα που σχετίζονται με τη μητρότητα και οι αναρτήσεις της κάνουν κάθε μαμά να ταυτιστεί.

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η χορογράφος ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της και μίλησε για κάτι που απασχολεί πολλές νέες μαμάδες με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο: τον ελάχιστο προσωπικό χρόνο.

" Όταν προσπαθείς να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου αλλά δεν συμφωνούν όλοι με αυτό ?"

avaskantira xronos mwro 1

Η φροντίδα ενός μικρού μωρού είναι πολύ απαιτητική, δεν έχει ωράρια, όπως όμως κάθε νέα μαμά, έτσι και η Γεωργία Αβασκαντήρα, σίγουρα δεν θα άλλαζε με τίποτα τις στιγμές αυτές.

Τόσο ο Γιώργος Χρανιώτης, όσο και η γνωστή χορογράφος, είναι αρκετά ενεργοί στα social media και μέσα από τις αναρτήσεις τους μας δείχνουν πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους το τελευταίο εξάμηνο και τις δραστηριότητες που κάνουν με τον επτά μηνών γιο τους εντός και εκτός σπιτιού.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες με τον γιο τους που έχουν ανεβάσει στα social media του τελευταίους μήνες, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved