Φαίη Σκορδά: Η αδημοσίευτη φώτο του γιου της που έγινε viral

Χαζεύοντας στο κινητό της βρήκε αυτή τη φωτογραφία του γιου της. 

Φαίη Σκορδά: Η αδημοσίευτη φώτο του γιου της που έγινε viral

Θα έχει συμβεί και σε σας πολλές φορές ενώ χαζεύετε τις άπειρες φωτογραφίες που έχετε στο κινητό σας, να ανακαλύπτετε ορισμένες που ούτε καν τις θυμόσασταν και τις βλέπετε με νοσταλγία.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στη Φαίη Σκορδά, η οποία κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που έχει αποθηκευμένες στον κινητό της βρήκε μία με τον έναν από τους γιους της σε μικρότερη ηλικία να έχει αποκοιμηθεί παρέα με τον γάτο και το μπουκάλι από το γάλα που ήπιε.

skorda gios

Η Φαίη Σκορδά το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμές με τους γιους της. Προτιμά η αλήθεια είναι, τα insta stories και κατά καιρούς έχουμε δει πώς περνούν μαμά και γιοι παρέα εντός και εντός σπιτιού σπίτι. Μάλιστα στις περισσότερες αναρτήσεις μαζί τους είναι χαλαρή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ , δείχνοντας μια άλλη πλευρά του εαυτού της που πιθανόν να μην είναι γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η όμορφη παρουσιάστρια πάντως προσπαθεί να είναι μια μαμά που είναι δίπλα στα παιδιά της προσφέροντας τους απλόχερα την αγάπη, την προσοχή και την φροντίδα της.

Μερικές από αυτές τις καθημερινές, οικογενειακές στιγμές της Φαίης Σκορδά με τους γιους της, μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved