Σίσσυ Φειδά: Στιλάτη η κόρη της ακόμα και όταν παίζει - Δείτε φώτο

Χωρίς αμφιβολία, η Διώνη έχει μοναδικό στιλ.

Σίσσυ Φειδά: Στιλάτη η κόρη της ακόμα και όταν παίζει - Δείτε φώτο

Η Σίσσυ Φειδά ξεχωρίζει για το στιλ και την αισθητική της όχι μόνο στη δουλειά αλλά και την καθημερινότητά της.

Είναι λοιπόν φυσικό κι επόμενο να θέλει για την κόρη της, Διώνη το καλύτερο σε κάθε επίπεδο κι από αισθητικής πλευράς. Και η αλήθεια είναι ότι η μικρή κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε ανάρτηση της μαμάς της ή σε παπαρατσική φωτογραφία. Πέρα του ότι είναι ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι, οι ενδυματολογικές της επιλογές την καθιστούν ένα fashion icon.

Φορέματα, παντελόνια, σορτς, μαγιό, όλα είναι συνδυασμένα με τα κατάλληλα …αξεσουάρ όπως στέκες και καπέλα (κυρίως το καλοκαίρι).


https://www.instagram.com/p/CBIzmvcHzCf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα που η γνωστή interior designer δημοσιεύει περισσότερες στιγμές με την κόρη της, έχουμε την ευκαιρία να θαυμάζουμε πιο συχνά το στιλ της μικρής, που δεν έχει ίχνος υπερβολής.

Όπως για παράδειγμα αυτό το στιγμιότυπο όπου η Διώνη παίζει με μια φίλη της. Φοράει ροζ φόρμες κι ένα ασιμί μπουφάν, ιδιαίτερα μοδάτο.

sissy kori

Η Σίσσυ Φειδά, αποφεύγει τα πολλά σχόλια εστιάζοντας στην εικόνα. Η Διώνη είναι το μωρό της, η αγάπη της, η λατρεία της. Φροντίζει να κάνει πράγματα μαζί της ενώ όταν μπορεί, την παίρνει μαζί της στο γραφείο.

Στη gallery που ακολουθεί θα διαπιστώσετε κι εσείς πόσο όμορφο και stylish κοριτσάκι είναι η Διώνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved