Ρούλα Ρέβη: Δε φαντάζεστε τι παιχνίδια έφτιαξε για τα παιδιά της

Η διάσημη μαμά μας έδειξε μία απίθανη ιδέα για αυτοσχέδια παιχνίδια που μπορούμε να φτιάξουμε κι εμείς για τα παιδιά. 

Ρούλα Ρέβη: Δε φαντάζεστε τι παιχνίδια έφτιαξε για τα παιδιά της

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας λατρεύουν να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους. Και οι δύο γονείς αναρτούν συχνά φωτογραφίες ή βίντεο από τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν με τα δίδυμα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν δείξει αυτοσχέδια παιχνίδια που φτιάχνουν για αυτά..

Πριν μερικές εβδομάδες, σας είχαμε δείξει τις απίθανες αυτοσχέδιες πυξίδες που είχε φτιάξει ο Αποστόλης Τότσικας. Ο διάσημος μπαμπάς έχει ταλέντο στη ζωγραφική αλλά και στην κατασκευή χειροτεχνιών και η φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγός του στο Instagram, το αποδεικνύει.

totsikas

Χθες, η Ρούλα Ρέβη ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία. Αυτή τη φορά, η φωτογραφία ήταν τραβηγμένη κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους εξόρμησης και η διάσημη μαμάς μας δείχνει τα αυτοσχέδια σπαθιά που έφτιαξαν από μία μόνο χαρτόκουτα.

Τα σπαθιά είναι ως γνωστόν ένα αγαπημένο παιχνίδι για παιδιά -αγόρια και κορίτσια- και η γνωστή φωτογράφος αποδεικνύει ότι με φαντασία και όρεξη μπορούμε να φτιάξουμε με τα χεράκια μας τα πιο ευφάνταστα παιχνίδια.

Δείτε τη φωτογραφία στην τουςπου ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας με τα παιδιά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved