Μπουρδούμης - Χρανιώτης: Καροτσάδα με τα μωρά τους (pics)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσαν από τη βόλτα τους με τους γιους τους.

Μπουρδούμης - Χρανιώτης: Καροτσάδα με τα μωρά τους (pics)

Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εκτός από συνάδελφοι, είναι και φίλοι. Μάλιστα και οι δύο μπήκαν στο club των μπαμπάδων πρόσφατα και η πατρότητα είναι ένα ακόμα κοινό τους σημείο.

Λίγες ημέρες πριν, οι δύο ηθοποιοί έστειλαν "6" στο 13033 και βγήκαν για καροτσάδα με τους γιους. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης μένουν πολύ κοντά, τα μωρά τους έχουν περίπου την ίδια ηλικία και επιτέλους αποφάσισαν να πάνε την πρώτη τους βόλτα όλοι μαζί.

"Μένουμε 100 μέτρα δίπλα ,ο ένας απ' τον άλλον, οι γιοί μας έχουν ένα μήνα διαφορά,έχουμε μούσια και οι δύο και σχεδόν την ίδια ηλικία. Δεν έπρεπε να κάνουμε την πρώτη μας καροτσάδα λοιπόν με τον @abourdoumis???"

Οι δύο μπαμπάδες είναι καλά ντυμένοι για να προστατευτούν από το κρύο των ημερών και ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό δίπλα από τα καρότσια των γιων τους.

xraniotis mpourdoumis karotsada mwra 1

Και οι δύο ηθοποιοί είναι ενεργοί στα social media. Η πατρότητα τους άλλαξε τη ζωή και πολύ συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα με το μωρό.

Τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όσο και ο Γιώργος Χρανιώτης είναι από τους μπαμπάδες που ασχολούνται ενεργά με τη φροντίδα του μωρού και που λατρεύουν να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους. Και τους δύο τους έχουμε δει να παίζουν με τα μωρά τους, να τα ταΐζουν και όλες οι αναρτήσεις τους, τους τελευταίους μήνες μαρτυρούν ότι απολαμβάνουν την πατρότητα όσο τίποτα.

Δείτε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες με τους δύο μπαμπάδες εν δράση, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved