Ο γιος διάσημης Ελληνίδας μαμάς αποκοιμήθηκε κάπως... έτσι (pics)

Τη φωτογραφία με τον γιο της να κοιμάται καθιστός στο πάτωμα, ανέβασε η γνωστή Ελληνίδα μαμά.

Ο γιος διάσημης Ελληνίδας μαμάς αποκοιμήθηκε κάπως... έτσι (pics)

Η γνωστή Ελληνίδα έχει δύο γιούς και τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμά τους. Τα δύο αγοράκια είναι τεσσάρων και δύο ετών και η διάσημη μαμά μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές από την καθημερινότητά τους, αλλά και τα κατορθώματά τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το πιο πρόσφατο στιγμιότυπο είναι αυτό με τον γιο της να κοιμάται... στο πάτωμα. Το αγοράκι εκεί που καθόταν αποκοιμήθηκε πάνω στα ποδαράκια του και η γνωστή μαμά απαθανάτισε τη στιγμή. Μάλιστα χιουμοριστικά αναφέρει:

«Όχι, δεν κάνει yoga! Απλώς αποκοιμήθηκε έτσι»

aloupi gios koimatai

Ο λόγος για τον γιο της Χριστίνας Αλούπη. Η διάσημη μαμά ζει τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της στην Αμερική. Τους προηγούμενους μήνες πέρασε αρκετό καιρό και στην Ελλάδα και σε συνέντευξή της στο Happy Day, όταν ερωτήθηκε ένα σκέφτονται να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη μόνιμα, απάντησε:

«Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση γιατί θέλουμε να είμαστε μαζί ως οικογένεια. Για να είμαστε, όμως, μαζί ως οικογένεια πρέπει να επιστρέψουμε στην Αμερική, επειδή εκεί είναι η δουλειά του Κώστα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Μου έχει στοιχίσει ψυχολογικά αυτή η αβεβαιότητα του αύριο»

Στην Αμερική, η ζωή της περιστρέφεται γύρω από τους γιους της και κάνει ότι περνά από το χέρι της για να έχουν μια όμορφη καθημερινότητα.

Δείτε κάποιες από τις τελευταίες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο Instagram της, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved