Σίσσυ Φειδά: Δε φαντάζεστε με τι παίζει η κόρη της (pics)

Η μικρή Διώνη παίζει και η μαμά απαθανατίζει το στιγμιότυπο.

Σίσσυ Φειδά: Δε φαντάζεστε με τι παίζει η κόρη της (pics)

Η Σίσσυ Φειδά είναι ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της. Η μικρή Διώνη φυσικά πρωταγωνιστεί σε αυτήν και η διάσημη μαμά, όσο αυξημένες κι αν είναι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φροντίζει να περνάει με την κόρη της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και τις έχουμε δει να παίζουν, να απολαμβάνουν βόλτες, να μαγειρεύουν, ακόμα και να... δουλεύουν μαζί, καθώς η Σίσσυ Φειδά έχει πάρει αρκετές φορές μαζί της την κόρη της στο γραφείο.

Πριν από μερικές ημέρες, η διάσημη μαμά μας έδειξε το κοριτσάκι εν ώρα παιχνιδιού, αυτή τη φορά όμως τις εντυπώσεις έκλεψε ο "συμπαίκτης" της μικρούλας. Αυτός δεν ήταν άλλο από ένα χρυσόψαρο, τον Γιώργο όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Φειδά ότι το έχουν ονομάσει. Στο Instagram Stroy της interior designer βλέπουμε την κόρη της να το χαδεύει και να παίζει μαζί του.

feida kori xrisopsaro

Η διάσημη μαμά λατρεύει να φωτογραφίζει την κόρη της και οι φωτογραφίες που ανεβάζει με αυτήν είναι πραγματικά υπέροχες. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved