Σίσσυ Φειδά: Κυριακάτικη ποδηλατάδα με την κόρη της (pics)

Η διάσημη μαμά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της.

Σίσσυ Φειδά: Κυριακάτικη ποδηλατάδα με την κόρη της (pics)

Το Σαββατοκύριακο ο ήλιος και οι ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, έκαναν πολλούς να στείλουν "6" στο 13033 και να απολαύσουν βόλτες, ποδηλατάδες, ακόμα και μπάνιο στη θάλασσα.

Μία από αυτές ήταν και η Σίσσυ Φειδά. Η διάσημη μαμά εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε για ποδηλατάδα με την πέντε ετών κόρη της. Μάλιστα, μαμά και κόρη πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με τα ποδήλατά τους και η Σίσσυ Φειδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω σχολιάζοντας: "Ήταν μία υπέροχη Κυριακή"

sissu feida kori 10

Η διάσημη μαμά είναι ενεργή στα social media και μέσα από τις αναρτήσεις της είναι εμφανές ότι προσπαθεί να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα με τη μοναχοκόρη της στην καθημερινότητά τους. Την έχουμε δει να την πηγαίνει στην παιδική χαρά, να την προσέχει όταν κάνει πατίνι, να παίζουν μαζί στο πάτωμα, να την παίρνει μαζί της στο γραφείο.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της μικρής Διώνης που έχει ανεβάσει η Σίσσυ Φειδά στο Instagram, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved