Τζένη Θεωνά: Η νέα φώτο του γιου της με τον μπαμπά του είναι φανταστική

« Οι ασορτίδες» σχολίασε με χιούμορ η ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε.

Η Τζένη Θεωνά δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες του γιου της Αρίωνα.Στις περισσότερες μας δείχνει τι κάνει ο μικρός όταν είναι σπίτι αλλά και πόσο του αρέσει όταν έχει την ευκαιρία, να παίζει στο πάρκο και την παιδική χαρά.

Η ηθοποιός, παρότι σε αυτό το lockdown δεν περνά πολλές ώρες μαζί του καθώς έχει γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ « Τα καλύτερά μας χρόνια» στην οποία συμμετέχει, όταν επιστρέφει προσπαθεί να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.

Τα παιχνίδια και οι βόλτες είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Ο Αρίωνας, που τον προσεχή Απρίλη θα γίνει δύο ετών, είναι στην ηλικία που μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα και εντυπωσιάζεται με κάθε τι καινούριο.

Από τις αναρτήσεις πάντως της ηθοποιού φαίνεται η αδυναμία που έχει στα ζώα αλλά και στο παιχνίδι με τα χώματα.



Γι’αυτό και η Τζένη Θεωνά αλλά και ο Δήμος Αναστασιάδης τον πηγαίνουν όσο πιο συχνά μπορούν σε κοντινά πάρκα να παίξει με την ψυχή του.Σε μια από τις αυτές τις …εξόδους η όμορφη μαμά απαθανάτισε τον μπαμπά με τον γιο να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι . Φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το ντύσιμο και των δυο τους που είναι στις ίδιες αποχρώσεις.

Δείτε κι άλλες πρόσφατες φωτογραφίες του μικρού Αρίωνα στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved