Υβόννη Μπόσνιακ: Δείτε την κόρη της με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Μια πολύ ατμοσφαιρική φωτογραφία της μοναχοκόρης της.

Υβόννη Μπόσνιακ: Δείτε την κόρη της με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Η αδυναμία που έχει η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος στην κόρη τους Ελένη, είναι γνωστή.

Η Ελένη Πασχαλίδη γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2015, είναι πέντε χρονών και σπάνια βλέπουμε να δημοσιεύουν οι γονείς της φωτογραφίες της.

Η Υβόννη Μπόσνιακ, που ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το σχεδιασμό ρούχων, μέσα από τις αναρτήσεις της προτιμά να δίνει ιδέες μαγειρικής στους followers της καθώς είναι εξαιρετική μαγείρισσα. Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», μαγειρεύει συχνά με την κόρη της αφού της αρέσει πολύ.

Ωστόσο, κατά καιρούς μας εκπλήσσει ευχάριστα, ανεβάζοντας στο Instagram ιδιαίτερες και ξεχωριστές φωτογραφίες της μικρής Ελένης.Όπως έκανε πρόσφατα δημοσιεύοντας μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να παίζει στην αμμουδιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα.«Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο σ΄αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η γνωστή σχεδιάστρια.


https://www.instagram.com/p/CHadm8nD4qv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μπόσνιακ- Ρέμος

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010. Γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και η σχέση τους προχώρησε. Ο ερχομός της κόρης τους, ολοκλήρωσε την ευτυχία του. Ο γάμος του έγινε το Σεπτέμβριο του 2018 στη Βαρυπόμπτη με παρανυφάκι την κόρη τους και καλεσμένους πολλούς και αγαπημένους φίλους του ζευγαριού.


https://www.instagram.com/p/CFJoHB3D6nz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί τις τελευταίες φωτογραφίες της Ελένης που έχει δημοσιεύσει η μαμά Υβόννη στον λογαριασμό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved