Υβόννη Μπόσνιακ: Τα παιχνίδια με την κόρη της πριν πάει για ύπνο

Μαμά και κόρη σε τρυφερές στιγμές.

Υβόννη Μπόσνιακ: Τα παιχνίδια με την κόρη της πριν πάει για ύπνο

Διαφορετικά βιώνει τη δεύτερη καραντίνα η Υβόννη Μπόσνιακ καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσιάζει από το σπίτι αρκετές ώρες.

Έτσι, ενώ στο πρώτο lockdown μας είχε εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές της ικανότητες, την περίοδο αυτή, την βλέπουμε στην εκπομπή μόδας Style Me Up, που αναλαμβάνει να αλλάξει ριζικά τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων.

Όταν όμως επιστρέφει σπίτι, ο χρόνος της είναι αποκλειστικά για την μοναχοκόρη της Ελένη.

Η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ θα γίνει έξι ετών τον Φεβρουάριο του 2021.Οι γονείς της σπάνια αναρτούν φωτογραφίες της και όταν το κάνουν διαπιστώνουμε πόσο όμορφο κορίτσι είναι.

Μαμά και κόρη κάνουν διάφορα πράγματα στο σπίτι: παίζουν και φυσικά μαγειρεύουν, αφού όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», στην Ελένη αρέσει πολύ η μαγειρική.

Από τις καλύτερες όμως στιγμές τους είναι τα παιχνίδια και οι αγκαλιές λίγο πριν τον ύπνο.

Όταν η Ελένη έχει φορέσει τα πιτζαμάκια της και πριν κοιμηθεί θέλει να παίξει λίγο με τη μαμά της.Μερικά τρυφερά στιγμιότυπα από αυτές τις στιγμές μοιράστηκε η Υβόννη Μπόσνιακ στον λογαριασμό της στο Instagram.

yvonini2

Όπως βλέπετε, τα παιχνίδια πριν το βραδινό ύπνο της μικρής, καλά κρατούν.

ivonni1

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις τελευταίες φωτογραφίες της Ελένης που έχει δημοσιεύσει η μαμά Υβόννη στον λογαριασμό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved