Ελένη Πασχαλίδη: Φώτο της κόρης του Αντώνη Ρέμου που δεν έχετε δει ξανά

Η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ είναι πέντε χρονών!

Ελένη Πασχαλίδη: Φώτο της κόρης του Αντώνη Ρέμου που δεν έχετε δει ξανά

Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2015 (ανήμερα την ημέρα των ερωτευμένων) και σπάνια βλέπουμε να δημοσιεύουν φωτογραφίες με την κορούλα τους, την Ελένη!

Βέβαια, η Υβόννη Μπόσνιακ μιας και είναι λάτρης του instagram έχει δείξει κάποιες φωτογραφίες με την κορούλα της, όμως ο Αντώνης Ρέμος σπάνια δημοσιεύει φωτογραφία με την μονάκριβή του κόρη.

Πριν μερικές ώρες η μαμά Υβόννη έκανε ένα Q&A challenge ζητώντας από τους θαυμαστές τις να της ζητήσουν ό,τι φωτογραφία θέλουν να δουν.

Κάποιοι ζήτησαν φωτογραφίες της κόρης της Ελένης και εκείνη δημοσίευσε φωτογραφίες που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Μία που μας δείχνει την Ελένη μωρό και μάλιστα την ημέρα του τοκετού της και μία από το γάμο της με τον Αντώνη Ρέμο που η Ελένη ήταν παρανυφάκι.

Εκτός από αυτές τις φωτογραφίες όμως μας έδειξε ακόμη μία φωτογραφία που τη δείχνει έγκυο στην αγκαλιά του Αντώνη Ρέμου.

mposniak ekgios

Όπως και η ίδια σχολιάζει τη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν την έχει δείξει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί, μαζί με όλες τις φωτογραφίες της Ελένης Πασχαλίδη που είδαμε μέσα στο 2020.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved