Καλομοίρα: Μας δείχνει το χριστουγεννιάτικο στολίδι των παιδικών της χρόνων

Γιατί είναι σημαντικό για την ίδια και δεν λείπει από το δέντρο που στολίζουν τα παιδιά της.

Καλομοίρα: Μας δείχνει το χριστουγεννιάτικο στολίδι των παιδικών της χρόνων

Με ανυπομονησία περιμένει τα Χριστούγεννα η Καλομοίρα με τα παιδιά της. Είναι άλλωστε από τις αγαπημένες της γιορτές. Σε ένα από τα ποστ που έκανε στο Instagram μας έδειξε μάλιστα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίζουν κάθε χρόνο τα παιδιά της.

Πρόκειται για ένα δεντράκι που είχε πάρει με τον Γιώργο Μπούσαλη όταν αρραβωνιάστηκαν και το κράτησαν προκειμένου τα τρία τους παιδιά, ο Δημήτρης, ο Νίκος και η Αναστασία να στολίζουν το δικό τους δέντρο.

itskalomira

Εκείνο όμως που ξεχωρίζει από τα στολίδια είναι ένα που έφτιαξε όταν πήγαινε σχολείο και έχει μεγάλη συναισθηματική αξία. Πρόκειται για μια καμπανούλα χάρτινη, με τη φωτογραφία της πάνω και όπως σχολίασε, η δασκάλα της προσπάθησε εκείνη την ημέρα να την κάνει χαρούμενη γιατί ήταν πολύ στεναχωρημένη.

itskalomira1



«Αυτό το δεντράκι το πήραμε εγώ και ο Γιώργος όταν πρώτα αρραβωνιαστήκαμε και το έχω να το φτιάχνουν τα παιδιά! έχει ενα ornament που πάντα μείνει στην καρδιά Μου γιατί η δασκάλα έκανε τόσο κόπο Να με κάνει χαρούμενη εκείνη την ημέρα γιατί ήμουν στεναχωρημένη και έχει μείνει στην καρδιά μου αυτή γυναίκα❤️δασκάλες παίζουν τόσο ρόλο στη ζωή των παιδιών μας...τους αγαπάω όλους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Καλομοίρα ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της ωστόσο επισκέπτεται τη χώρα μας συχνά ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους followers της πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της.

Δείτε τις πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved