Κέλλυ Κελεκίδου: Η φώτο με τη μητέρα της και το συγκινητικό μήνυμα

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια παιδική της φωτογραφία με την αγαπημένη της μητέρα.

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φώτο με τη μητέρα της και το συγκινητικό μήνυμα

Η Κέλλυ Κελεκίδου παρότι είναι ενεργή στα social media, δεν συνηθίζει να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές.

Οι αναρτήσεις με τον Νίκο Κουρκούλη είναι λιγοστές όπως και αυτές με τα παιδιά της. Προτιμά να κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα καθετί που αφορά την οικογένειά της επιλέγοντας η ίδια το χρόνο που θα κάνει κάποιο ποστ.

Όπως αυτό που έκανε τις προάλλες για την αγαπημένη της μητέρα που «έφυγε» πολύ νέα. Ενιωσε την ανάγκη να μοιραστεί το πόσο της έχει λείψει η αγκαλιά της και δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία γράφοντας: "Μαμά να ήξερες πόσο μου έχει λείψει η ζεστασιά της αγκαλιάς σου, η αγάπη που ένιωθα κάθε φορά που κρυβόμουν εκεί. Μου έλειψε το χαμόγελό σου και ο ήχος της φωνής σου όταν έλεγες το όνομά μου...Κέλλυ πρόσεχε...Μα πάνω απ΄ολα μου έλλειψες ΕΣΥ.τι κι αν πέρασαν χρόνια.Κάποιες απώλειες όπως είπαμε δεν συνηθίζονται ποτέ".

kelekidou

Η γνωστή τραγουδίστρια έχασε και τους δύο γονείς της σε σύντομο χρονικό διάστημα γεγονός που την επηρέασε βαθιά. «Βασανίζομαι πολύ όταν υπάρχουν θέματα με την υγεία, επίσης με το "χαμό" της μαμάς μου, με το "χαμό" του πατέρα μου, πέρσι τον Αύγουστο, που τώρα κλείνει χρόνο. "'Εχασα" και το μπαμπά μου.Ήταν νεότατος, 65 χρόνων... Η μαμά μου "έφυγε" 48 χρόνων. Οπότε, όταν βιώνετε τέτοια γεγονότα, όλα τα υπόλοιπα, με λίγη αισιοδοξία καλή παρέα και την αγκαλιά που σου δίνει η οικογένεια σου, μπορείς να ξεπεράσεις καθημερινά μικρά προβλήματα, που σαφέστατα υπάρχουν και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν τα βλέπουμε ή δεν τα αισθανόμαστε», είχε πει σε συνέντευξή της στο Λοιπόν.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της γνωστής τραγουδίστριας με την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved