Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τον γιο της σε μια απίθανη φωτογραφία

Κυριακάτικες αγκαλιές με τον γιο της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τον γιο της σε μια απίθανη φωτογραφία

Μια υπέροχη φωτογραφία δημοσίευσε η Σταματίνα την Κυριακή και μας έδειξε πόσο όμορφα περνά με τον γιο της.

Αν και τις προηγούμενες μέρες φωτογραφίες βλέπαμε μόνο με την Νάγια και τη Μαίρη, τώρα ήρθε η στιγμή να μας δείξει και τον "αδικημένο" μικρό Γιάννη. Είδαμε φωτογραφίες που μαμά και κόρες στόλιζαν το δέντρο, έκαναν βόλτες, πόζαραν με χριστουγεννιάτικες στέκες... όμως πουθενά δεν ήταν σε αυτές τις φωτογραφίες ο Βενιαμίν της οικογένειας.

Με αφορμή τον ήλιο του Σαββατοκύριακου, η όμορφη παρουσιάστρια απόλαυσε τη μέρα έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Γιάννη και δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CH46jY-DV3d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αδυναμία που έχει και στα τρία της παιδιά είναι μεγάλη γι' αυτό και φροντίζει κάθε φορά που βρίσκεται κοντά τους να περνά ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο μαζί τους.

Όπως βλέπετε η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Όσο για τον μικρό Γιάννη; Η χαρά του είναι σίγουρα μεγάλη που απολαμβάνει από το πρωί μέχρι το βράδυ την αγκαλιά της μαμάς, μιας και τις καθημερινές η Σταματίνα εργάζεται.

Πόσο τρυφερή μαμά είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή; Δείτε τις πέντε φωτογραφίες που διαλέξαμε για εσάς και θα το ανακαλύψετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved