Λευτέρης Πετρούνιας: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη του

Λάμπει ολόκληρος από ευτυχία.

Λευτέρης Πετρούνιας: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Οι δύο αθλητές είναι πραγματικά πανευτυχείς που η οικογένειά τους μεγάλωσε και η μικρή Σοφία απέκτησε αδελφούλα.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός μέσα Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία της νεογέννητης και γράφοντας μεταξύ άλλων το εξής: «3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της ? !! Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!».


https://www.instagram.com/p/CIYvpQKp-pt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πριν από μερικές ώρες ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο. Αυτή τη φορά κρατά αγκαλιά την κόρη του και στο πρόσωπό του έχει ένα τεράστιο χαμόγελο.«Αυτά τα ποδαράκια είχα ξεχάσει πόσο μικρά είναι» , σχολίασε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

eleftherios petrounias

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η Βασιλική Μιλλούση ανέβαζε αρκετές φωτογραφίες και σχεδόν σε όλες απεικονίζονταν η χαρά της που θα γινόταν για δεύτερη φορά μητέρα.

Πρόλαβε μάλιστα να γιορτάσει τα γενέθλια της μικρής Σοφίας και να διοργανώσει ένα υπέροχο babyshower party πριν την επιβολή του lockdown. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα μείνουν αξέχαστα στο ζευγάρι καθώς θα είναι τα πρώτα με τις δύο κόρες του.

Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες της λίγο πριν γεννήσει στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved