Λευτέρης Πετρούνιας: Πόσταρε την ωραιότερη φώτο με την ενός έτους κόρη του

Η μικρή Σοφία είχε γενέθλια χθες.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πόσταρε την ωραιότερη φώτο με την ενός έτους κόρη του

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια.

Σαν χθες, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Σοφία, γεμίζοντας τους χαρά και ευτυχία. Ανήμερα λοιπόν των γενεθλίων της οι γονείς της μοιράστηκαν δημόσια τις ευχές για την ενός έτους Σοφία.

«Μια εικόνα,ένας χρόνος δεν ξέρω πόσες μοναδικές λέξεις...Ένα έχω να πω,ό,τι θεωρούσα κλισέ είναι πια η ευτυχία μου! @eleftherios_petrounias σ ευχαριστώ που είσαι κάθε μέρα όλο και πιο καλός μπαμπάς,να χαιρόμαστε την μικρή μας Σοφία!#1stbirthday #babysophia», ήταν η ευχή της Βασιλικής Μιλλούση δημοσιεύοντας ένα κολάζ φωτογραφιών με την κόρη της.


https://www.instagram.com/p/CHKYlLYDo3z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εξίσου τρυφερό ήταν το μήνυμα του μπαμπά Πετρούνια ο οποίος επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία που στηρίζει στα πόδια του την κόρη του γράφοντας: «Ήρθες και μας άλλαξες τη ζωή ! 1 χρόνος μαζί μας ! Να τα εκατοστήσεις και να είσαι γερή και τυχερή ! Σ'ευχαριστώ @vasilikimillousi που έφερες αυτο το θαυματάκι στη ζωή μας !#babysophia #1year #love».


https://www.instagram.com/p/CHLXJ9apxq5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χιλιάδεςήταν οι ευχές που δέχτηκαν από τους διαδικτυακούς τους φίλους για τα γενέθλια της κόρης τους. Μεταξύ αυτών που της ευχήθηκαν ήταν και ο Χρίστος Μάστορας,που θα βαφτίσει τη Σοφία, καθώς είναι στενός φίλος του ζευγαριού.«Σοφάκι χρόνια πολλά! Σ΄αγαπώ πολύ» της ευχήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία που είναι μαζί της στον καναπέ.

mastoras

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας σύντομα θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς καθώς περιμένουν τη γέννηση της δεύτερης κόρης τους.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες όμορφες φωτογραφίες της μικρής Σοφίας που έχει δημοσιεύσει ο μπαμπάς της στον λογαριασμό του στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved