Λευτέρης Πετρούνιας: Η νέα φωτογραφία της κόρης του είναι φανταστική

Δείτε τι φοράει η μικρούλα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η νέα φωτογραφία της κόρης του είναι φανταστική

Δεν συνηθίζει ο Λευτέρης Πετρούνιας να αναρτά συχνά φωτογραφίες της μοναχοκόρης του. Όταν όμως το κάνει, οι αναρτήσεις του ξεχειλίζουν από τρυφερότητα. Νιώθει άλλωστε υπέροχα που είναι μπαμπάς και που σύντομα η οικογένειά του θα μεγαλώσει με τον ερχομό της δεύτερης κόρης του.

Πρόσφατα λοιπόν δημοσίευσε μια πολύ χαριτωμένη φωτογραφία της μικρής Σοφίας, που είναι ντυμένη σαν …μονοκεράκι!

petrounias

Ο ερχομός της δεύτερης κόρης και ο θρησκευτικός γάμος

Η κοιλίτσα της Βασιλικής Μιλλούση έχει φουσκώσει πολύ, και η ίδια, αρκετά συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της μας δείχνει πώς βιώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Απ΄ότι μπορούμε να διαπιστώσουμε από τις φωτογραφίες, δεν έχει πάρει πολλά κιλά ενώ προσέχει τη διατροφή της, αθλήτρια γαρ.

millousi

Από την άλλη έχει να φροντίζει την κόρη της που θα γίνει ενός έτους τώρα το Νοέμβριο. Η Σοφία, προσπαθεί σιγά σιγά να περπατήσει γι’ αυτό και οι γονείς της είναι συνεχώς από …πίσω της.

Η Βασιλική Μιλλούση παραδέχτηκε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να είσαι έγκυος και να έχεις παράλληλα τόσο μικρό παιδί. «Δεν είναι και πολύ εύκολο…θέλει προσοχή», είχε πει χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε από follower της.

Όσον αφορά το θρησκευτικό γάμο τους παραμένει στα σχέδια του ζευγαριού και όπως αποκάλυψε η Βασιλική Μιλλούση σε ένα Q&A θα γίνει εκτός απροόπτου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όμορφες στιγμές του ζευγαριού με την κόρη του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved