Τζένη Θεωνά: Δε φαντάζεστε που μπήκε ο γιος της και τον φωτογράφισε

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο με τον μικρό Αρίωνα. 

Η Τζένη Θεωνά έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Απρίλιο του 2019. Έκτοτε δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες με τον γιο της, Αρίωνα, και μας δείχνει τι κάνουν μαζί, αλλά και πόσο γρήγορα μεγαλώνει το μικρό αγοράκι.

Αυτή η καραντίνα, είναι λίγο διαφορετική για την ηθοποιό καθώς, πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» και τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά. Όταν τελειώσει με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η διάσημη μαμά επιστρέφει στο σπίτι και απολαμβάνει με τον γιο της τις αγαπημένες τους δραστηριότητες: παίζουν, ζωγραφίζουν, πηγαίνουν βόλτες.

Χθες η Τζένη Θεωνά ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία με τον μικρό Αρίωνα και είναι πραγματικά υπέροχη. Το αγοράκι έχει κρυφτεί μέσα σε λάστιχα και η ηθοποιός σχολιάζει:

«Aυτά τα χεράκια τους που ανακαλύπτουν, κι αφουγκράζονται, οσφραίνονται, κατανοούν, δημιουργούν και ευτυχώς μας οδηγούν σε έναν καινούριο κόσμο.»

Ο Αρίωνας είναι πλέον 1,5 ετών και συνεχώς εξερευνά και ανακαλύπτει καινούρια πράγματα γύρω του. Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί μαζί με άλλες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η διάσημη μαμά με τον γιο της το τελευταίο διάστημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved