Σοφία Καρβέλα: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον πατέρα της (pics)

Η Σοφία Καρβέλα με αφορμή τα γενέθλιά της μας έδειξε μια σπάνια φωτογραφία του Νίκου Καρβέλα.

Σοφία Καρβέλα: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον πατέρα της (pics)

Η Σοφία Καρβέλα είχε τα γενέθλιά της.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έγινε 37 ετών και δέχτηκε τις ωραιότερες ευχές των διαδικτυακών (και μη) της φίλων της.

Μάλιστα γέμισε με Insta stories τον λογαριασμό της δείχνοντας πόσο την αγαπούν οι φίλοι και οι συγγενείς της. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε αμέσως την προσοχή μας, ήταν υπέροχο Insta storie που την έδειχνε σε μικρή ηλικία στην αγκαλιά του πατέρα της, Νίκου Καρβέλα.

Η Σοφία Καρβέλα είναι το "κορίτσι του μπαμπά" και πάντα θα είναι. Αυτό δείχνει και η τρυφερή φωτογραφία από τα παλιά. Μάλιστα είναι από τις λιγοστές φορές που η Σοφία δημοσιεύει φωτογραφία του πατέρα της.

sofia karvela genethlia photo me niko karvela 15

Ευχές πήρε και από τη μητέρα της, Άννα Βίσση. Όπως θα δείτε η γνωστή τραγουδίστρια της αφιέρωσε το τραγούδι του Elvis Costello - She.


https://www.instagram.com/p/CH8AozoMAW7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακούστε το εδώ...



Σοφία Καρβέλα - Όλη της η ζωή; Οι γιοι της

Τα αγόρια της Σοφίας Καρβέλα μονοπωλούν όλο το ενδιαφέρον της και η καθημερινότητά της περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από τον Νίκο και τον Νέστωρα.

Δείτε μερικές στιγμές από τη ζωή τους στην Αμερική έτσι όπως τις δημοσιεύει η Σοφία Καρβέλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved