Σταματίνα Τσιμτσιλή: Να τι έκανε χθες μόλις γύρισε στο σπίτι

Μένει σπίτι και διαβάζει τις κόρες της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Να τι έκανε χθες μόλις γύρισε στο σπίτι

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να να πηγαίνει στα studio και να παρουσιάζει την πρωινή της εκπομπή, ενημερώνοντας τον κόσμο για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, με το που ολοκληρώνεται, όμως, το Happy Day στον Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σπεύδει στο σπίτι της και στο πλευρό των τριών παιδιών της. Οι κόρες της, μάλιστα, Νάγια και Μαίρη πρέπει καθημερινά να διαβάζουν τα μαθήματά τους και η Σταματίνα βρίσκεται πάντα εκεί και τις βοηθάει!

Το ίδιο έκανε και χθες όπως έδειξε και σε εμάς με μια φωτογραφία.

Μία από τις κόρες της είχε αρκετά προβλήματα μαθηματικών να λύσει και η μαμά Σταματίνα, βρισκόταν στο πλευρό της για να τη βοηθήσει.

stamatina problimata mathimatikon

Φέτος η παρουσιάστρια δεν έχει μόνο ένα παιδί να διαβάσει. Έχει δύο και μάλιστα και οι δύο κόρες της βρίσκονται στις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Τάξεις που θέτουν τα θεμέλια και τις βάσεις για τις υπόλοιπες τάξεις.

Όπως βλέπετε όπως όλοι οι γονείς έτσι και η Σταματίνα βοηθά όσο μπορεί τα κορίτσια της στο σπίτι, για να μην έχουν κενά στα μαθήματά τους.

Τι κάνουν όταν δεν διαβάζουν

Όταν δεν διαβάζουν η Σταματίνα Τσιμτσιλή φροντίζει να περνά δημιουργικό χρόνο μαζί με τα παιδιά της. Μαγειρεύει μαζί τους, ζωγραφίζει και παίζει μαζί τους στο πάτωμα.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους στο σπίτι παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved