Chris Hemsworth: Το 6λεπτο βίντεο που δείχνει πόσο απίστευτος μπαμπάς είναι

O Thor έχει οικογένεια και μάλιστα είναι τα πάντα για εκείνον!

Chris Hemsworth: Το 6λεπτο βίντεο που δείχνει πόσο απίστευτος μπαμπάς είναι

Ο Chris Hemsworth, είναι από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του και από τους πιο αξιολάτρευτους μπαμπάδες. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα δει κανείς όχι μόνο φωτογραφίες με τους διάσημους φίλους του αλλά και φωτογραφίες (+ βίντεο) από υπέροχες οικογενειακές στιγμές που ζει μαζί με τα παιδιά του.

Το 2010 παντρεύτηκε την Ισπανίδα ηθοποιό Elsa Pataky, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά: μια κόρη, την India Rose, 8 ετών και δύο δίδυμα αγόρια που γεννήθηκαν τον Μάρτιο του 2014, τους Sasha & Tristan 6 ετών. Το 2015, ο Hemsworth και η οικογένειά του μετακόμισαν από το Λος Άντζελες, στο Μπάιρον Μπέι της Αυστραλίας.

Όλα αυτά τα χρόνια ο υπέροχος μπαμπάς μοιράζεται μαζί μας απίθανες στιγμές με τα παιδιά του. Τους μαγειρεύει, ντύνεται με αποκριάτικες στολές, μπαίνει στην μπανιέρα μαζί τους και γενικότερα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να είναι ευτυχισμένα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί και φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε μέσα από τόσο τον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram όσο και της συζύγου του, Elsa Pataky.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved