Khloé Kardashian: Δε φαντάζεστε πώς γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της στο σπίτι (pics)

Μπορεί λόγω συνθηκών να μην κατάφερε να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι με φίλους και συγγενείς, η Khloe Kardashian όμως, φρόντισε τα φετινά γενέθλια της κόρης της να της μείνουν αξέχαστα.  

Khloé Kardashian: Δε φαντάζεστε πώς γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της στο σπίτι (pics)

Η Khloe Kardashian είναι από τις celebrities που τα φώτα της δημοσιότητας είναι συχνά στραμμένα πάνω της. Πριν από δύο χρόνια, η τηλεπερσόνα έγινε για πρώτη φορά μαμά. Η μικρή True είναι ο καρπός του έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα, Tristian Thompson με τον οποίο χώρισαν, όταν ανακάλυψε ότι την απάτησε με την καλύτερη φίλη της αδερφής της, Kylie.

H μικρή True είναι η αδυναμία της Khloe, η οποία απολαμβάνει τον ρόλο της μαμάς όσο κανέναν άλλον. Στο Instagram έχει πάνω από 108 εκατομμύρια followers και οι φωτογραφίες που ανεβάζει με την κόρη της είναι πάντα αυτές που κερδίζουν τα περισσότερα likes και σχόλια.

Η True Thompson χθες είχε γενέθλια και η Khloe Kardashian της ετοίμασε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Λόγω του κορονοϊού, όλοι -διάσημοι και μη- μένουμε σπίτι μακριά από αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Έτσι, η Khloe Kardashian, μιας και δεν μπόρεσε να γιορτάσει τη χθεσινή ημέρα με τις αδερφές και τα ανίψια της, φρόντισε να ετοιμάσει στο σπίτι, ένα εντυπωσιακό σκηνικό για την μικρή True που την έκανε να γελάει συνέχεια από τον ενθουσιασμό και τη χαρά της.

Η διάσημη μαμά ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram της και μας έδειξε την ξεχωριστή διακόσμηση που επιμελήθηκε για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης της. Τα μπαλόνια σε κάθε απόχρωση του ροζ κυριαρχούν και η μικρή True ποζάρει ανάμεσά τους τρισευτυχισμένη.

Όσον για το μήνυμά της, έγραψε:
«Χρόνια πολλά γλυκιά μου Τutu!! Εσύ είσαι όλες μου οι αξέχαστες αναμνήσεις των τελευταίων χρόνων, οι μαγικές στιγμές του παρόντος και η υπόσχεση για ένα μέλλον γεμάτο ευτυχία. Είσαι κυριολεκτικά όλος μου ο κόσμος! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι δύο χρονών!! Ολοκληρώνεις τη ζωή μου και ανυπομονώ για την αιωνιότητα μαζί σου!!! Σε αγαπάω γλυκό μου κορίτσι.
ΥΓ
Αυτή η νέα γκριμάτσα που κάνει με κάνει τόσο μα τόσο χαρούμενη.»

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Khloe Kardashian στο Instagram, στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved